Članovi kluba

Ponude za iznalaženje partnera

Sakrij grane delatnosti

Adler
Restoran Beograd Open Concept Kitchen
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Restoran «ADLER» je novo otmeno gradsko mesto, gde se svakom detalju posvetila pažnja. Svaki kutak priča drugačiju priču i svakim dolaskom birate drugačiji ambijent, zavisno od raspoloženja, društva i momenta. Da li ste za neki brzi radni doručak u bašti, sa pogledom na šumoviti Senjak, ili kompanijski sastanak na community stolovima; ručak sa pogledom na otvorenu kuhinju gde pred vašim očima nastaje poručeno jelo; ili zakusku bez tenzije na preudobnim chesterfield sofama…

LOVAC
Restoran Beograd Domaća kuhinja
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

U samom srcu Vračara, u centru Beograda, nalazi se nadaleko čuveni restoran «LOVAC», odlično mesto za ljubitelje divljači, nacionalne kuhinje i specijalitete sa roštilja. Restoran je otvoren 1963. godine i tokom decenija, postao je omiljeno mesto sastajanja glumaca, pisaca, starih beogradskih umetnika i boema, kao i lovaca iz cele Srbije. U duhu restorana koji decenijama postoji u Beogradu, mi nastavljamo poslovanje poštujući nasleđe i uvodeći novine koje prate tradiciju.

SAKURA
Restoran Beograd Japanska kuhinja Azijska kuhinja
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Restoran «SAKURA», smešten u beogradskoj Beton Hali sa pogledom na Ušće reka Save i Dunav, nudi jedan sasvim novi i nesvakidašnji doživaljaj – sofisticiran spoj tradicionalno-neformalnog azijskog stila, ali i modernog uživanja u hrani i pićima. Restoran «SAKURA» na jedan autentičan i elegantan način donosi ukuse istoka, koji se vrlo jednostavno pretvaraju u trenutke u kojima možete da se prepustite vrhunskim ugođajima.