Članovi kluba

Ponude za iznalaženje partnera

Sakrij grane delatnosti

Energogroup
Generalni izvođač 'Ključ u ruke' Urbano planiranje Projektovanje Dobijanje dozvola Menadžment projektom Razvoj i Investiranje
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Energogroup je privatna kompanija koja posluje u domenu generalnog izvođača tj. po sistemu "ključ u ruke". Takođe, Energogroup po želji investitora prati kompletan proces od pronalaženja lokacija, izrade projektne dokumentacije, preuzima odgovornost za dobijanje građevinske dozvole, saglasnosti svih javno-komunalnih preduzeća, tehničkog prijema i sve do upotrebne dozvole. Energogroup posluje po sistemu ISO standarda 9001, 14001 i 18001.

Tradeunique
Građevinarstvo Arhitektura Investitor Projektna organizacija Glavni izvođač
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Već 20 godina u samom vrhu svetskog tržišta dizajna, arhitekture i građevinarstva nalazi se kompanija Tradeunique kao investitor, suinvestitor, projektna organizacija i glavni izvodač. Za nas ne postoje granice, postoje izazovi koje smo uvek u mogućnosti da savladamo. Kvalitet, inventivnost i potpuna predanost u izvodenju najzahtevnijih poduhvata postali su zaštitni znak naše kompanije.

Kamgrad
Izgradnja Izvođenje radova Prodaja Najam
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

U graditeljstvu jedino dugoročna pouzdanost garantira uspjeh i zato već više od tri desetljeća u svaki naš projekt ugrađujemo znanje, iskustvo, vrhunske materijale i najmodernija tehnološka dostignuća. Rezultat našeg truda su stambene i poslovne građevine najviše kvalitete i godinama stvarano povjerenje naših kupaca. Težimo jednostavnosti i usmjereni smo cilju. Pokrećemo, usvajamo i živimo primjere. Donosimo brze i čvrste odluke.