Vesti

Najaktuelnije iz Ruskog poslovnog kluba

TROX novi član RPK-a

01.03.2019 TROX novi član RPK-a

TROX je vodeća kompanija u oblasti razvoja, proizvodnje i prodaje komponenti i sistema za ventilaciju i klimatizaciju prostora. Zahvaljujući posvećenosti istraživanju TROX je postao lider u inovacijama na ovom polju. "Čovek je merilo, a njegova dobrobit je naš cilj" je moto kompanije od njenog osnivanja 1951.U tesnoj saradnji sa svojim poslovnim partnerima TROX razvija specifične sisteme koji u obzir uzimaju relevantne kriterijume za svaku zgradu i ispunjavaju zahteve njenih korisnika.

Pročitaj više

HOVAL - novi član Ruskog poslovnog kluba

01.03.2019 HOVAL - novi član Ruskog poslovnog kluba

Sa ponosom predstavljamo kompaniju "HOVAL", koja je širom sveta poznata po efikasnim i održivim rešenjima u oblasti grejanja, hlađenja i ventilacije. Sa iskustvom od preko 65 godina složnim timom zaposlenih, Hoval nudi najnaprednija rešenja i najnovija tehnička dostignuća. Proizvode kompanije u Srbiji zastupa TopTherm doo. Danas su Hoval sistemi za grejanje i ventilaciju dostupni u više od 50 zemalja.

Pročitaj više

Poseta kompanije Gaztehprom kompaniji Termorad, Požega u organizaciji RPK-a

16.05.2018 Poseta kompanije Gaztehprom kompaniji Termorad, Požega u organizaciji RPK-a

Ruski poslovni klub organizovao je posetu ruske kompanije Gaztehprom iz Rjazanja i pregovore sa kompanijom Termorad iz Požege. Cilj susreta je da Gaztehprom postane distributer bojlera Termorada na tržištu Ruske Federacije sa dugoročnim ciljem da se osnuje zajednička proizvodnja na teritoriji Rusije. Pored sopstvenih prodajnih kapaciteta u realizaciju bi se uključili i distributeri sa kojima Gaztehprom već sarađuje.

Pročitaj više

PRODEXPO 2018, MOSKVA - Uspeh srpskih firmi

19.02.2018 PRODEXPO 2018, MOSKVA - Uspeh srpskih firmi

Na sajmu PRODEXPO, održanom u Moskvi od 4. do 9. februara 2018., na nacionalnom štandu Srbije nastupili su kompanije "Bahus" iz Paraćina, "Meggle Srbija" iz Kragujevca, "PIP" iz Novog Sada, "Carnex" iz Vrbasa, "Beocapra" iz Šida, Zemljoradnička zadruga "Moravac" iz Leskovca, "Nectar" iz Bačke Palanke, "KUČ-Company" iz Kragujevca, Mlekara Šabac, kao i firme sa sedištem u Beogradu - "ITN Group", "Master Fruits", "Mundorama", Nacionalna distribucija, "Zlatiborac" i "Mirax Agrar".

Pročitaj više

Thermana Laško, novi član Ruskog poslovnog kluba

10.07.2017 Thermana Laško, novi član Ruskog poslovnog kluba

RPK sa ponosom predstavlja Terme Laško koje obuhvataju hotel "Zdravilišče Laško" kao i novootvoreni hotel "Thermana Park Laško" koji vrlo brzo postaje jedno od najpopularnijih wellness odredišta u Sloveniji.Hotel Thermana Park Laško**** superior smešten je uz samu reku ispod brda Hum, a iz soba za shiatsu, ajurvedsku i tajlandsku masažu pruža se pogled na prekrasnu prirodu.

Pročitaj više
Nazad na vrh