Vesti

Najaktuelnije iz Ruskog poslovnog kluba

Poseta kompanije Gaztehprom kompaniji Termorad, Požega u organizaciji RPK-a

16.05.2018 Poseta kompanije Gaztehprom kompaniji Termorad, Požega u organizaciji RPK-a

Ruski poslovni klub organizovao je posetu ruske kompanije Gaztehprom iz Rjazanja i pregovore sa kompanijom Termorad iz Požege. Cilj susreta je da Gaztehprom postane distributer bojlera Termorada na tržištu Ruske Federacije sa dugoročnim ciljem da se osnuje zajednička proizvodnja na teritoriji Rusije. Pored sopstvenih prodajnih kapaciteta u realizaciju bi se uključili i distributeri sa kojima Gaztehprom već sarađuje.

Pročitaj više

PRODEXPO 2018, MOSKVA - Uspeh srpskih firmi

19.02.2018 PRODEXPO 2018, MOSKVA - Uspeh srpskih firmi

Na sajmu PRODEXPO, održanom u Moskvi od 4. do 9. februara 2018., na nacionalnom štandu Srbije nastupili su kompanije "Bahus" iz Paraćina, "Meggle Srbija" iz Kragujevca, "PIP" iz Novog Sada, "Carnex" iz Vrbasa, "Beocapra" iz Šida, Zemljoradnička zadruga "Moravac" iz Leskovca, "Nectar" iz Bačke Palanke, "KUČ-Company" iz Kragujevca, Mlekara Šabac, kao i firme sa sedištem u Beogradu - "ITN Group", "Master Fruits", "Mundorama", Nacionalna distribucija, "Zlatiborac" i "Mirax Agrar".

Pročitaj više

Thermana Laško, novi član Ruskog poslovnog kluba

10.07.2017 Thermana Laško, novi član Ruskog poslovnog kluba

RPK sa ponosom predstavlja Terme Laško koje obuhvataju hotel "Zdravilišče Laško" kao i novootvoreni hotel "Thermana Park Laško" koji vrlo brzo postaje jedno od najpopularnijih wellness odredišta u Sloveniji.Hotel Thermana Park Laško**** superior smešten je uz samu reku ispod brda Hum, a iz soba za shiatsu, ajurvedsku i tajlandsku masažu pruža se pogled na prekrasnu prirodu.

Pročitaj više

Mega Concept - novi član RPK

13.04.2017 Mega Concept - novi član RPK

Ruski poslovni klub sa ponosom predstavlja kompaniju MEGA CONCEPT, koja već dugi niz godina predstavlja vodeću kompaniju u polju opremanja enterijera. Pored sopstvene proizvodnje, uvoza i distribucije proizvoda, kompanija Mega Concept pruža usluge opremanja stanova, kuća, poslovnih prostora, javnih objekata i hotela – sve po sistemu „ključ u ruke“.

Pročitaj više

Gorenje Studio - novi član RPK

12.04.2017 Gorenje Studio - novi član RPK

Ruski poslovni klub sa ponosom predstavlja kompaniju GORENJE i njihov jedinstven koncept izložbenog prostora i sopstvene maloprodaje – Gorenje Studio, kojih trenutno ima 15 u Srbiji. Sa sloganom “Sve za dom na jednom mestu”, Gorenje Studio predstavlja izložbu celokupnog asortimana Gorenje po visokim standardima koji važe i za ostala evropska tržišta.

Pročitaj više
Nazad na vrh