Vesti

Najaktuelnije iz Ruskog poslovnog kluba

RPK organizovao posetu turističke agencije Ventus Srbiji

Menadžment turističke agencija Ventus iz Podmoskovlja u organizaciji Ruskog poslovnog kluba posetio je Srbiju.

Tokom petodnevne posete organizovani su pregovori sa menadžmentom Prolom i Lukovske banje, MK Mountain Resort-om na Kopaoniku, hotelom Merkur u Vrnjačkoj banji, Atomskom banjom u Gornjoj Trepči kao hotelom Zepter u Beogradu.

Po oceni direktorke Ventusa gospođice Olesje Valentinovne Simonove, ponude posećenih banja su veoma privlačne tako da će se uskoro naći u ponudi ruskim klijentima. Osim banjskog turizma inicirana su i dva posebna programa pod nazivom "Upoznajte Srbiju i njeno gostoprimstvo", jedan u saradnji sa hotelom Zepter (program uključuje posetu Beograda i Zapadne Srbije) i drugi sa hotelom 88 Rooms i hotela Grand (poseta Beograda i Kopaonika).

Ventus je proglašen za najbolju turističku agenciju Moskovske oblasti 2013 godine i raspolaže sa tri filijale u Podmoskovlju. Osim klasičnog turizma Ventus se specijalizovao za medicinski turizam.

Ruski poslovni klub je postao zvanični partner turističke agencije Ventus i u narednom periodu će raditi na dostavljanju ponuda - programa zainteresovanih firmi iz regiona kao i na organizovanju direktnih susreta sa menadžmentom Ventusa.

S obzirom na novonastalu situaciju u Turskoj, Egiptu, Tunisu... organizatori putovanja iz Ruske Federacije ubrzano rade na iznalaženju novih destinacija - programa putovanja. Srbija i Crna Gora ali i Hrvatska i Slovenija su sve više interesantne kao destinacije putovanja ruskih turista.

Ruskom poslovnom klubu najavljen je dolazak i turističke agencije PAC Group iz Moskve kao i više drugih organizatora putovanja iz raznih oblasti Ruske Federacije.Kopanik MK Mountain Resort Hotel Grand


Hotel Zepter Beograd