Vesti

Najaktuelnije iz Ruskog poslovnog kluba

MK Mountain Resort novi član RPK-a

MK Mountain Resort je osnovan 2008. godine, u okviru holding kompanije MK Group, jednog od najuspešnijih poslovnih sistema u Srbiji.

Resort čine Grand Hotel & Spa, Family Hotel Angella i Apartmani Konaci. Svi objekti nalaze se u središtu turističkog centra i Nacionalnog parka.

Pored hotelskog kompleksa na Kopaoniku, kompanija MK Group upravlja 88 Rooms Hotelom u Beogradu kao i hotelom Kempinski u Portorožu, Slovenija.

Sa više od 1300 ležaja, MK Mountain Resort predstavlja najveći hotelski kompleks na Kopaoniku. Kompletan smeštajni kapacitet uz prateće sadržaje je renoviran i opremljen u skladu sa najvišim hotelskim standardima.

MK Mountain Resort je otvoren za svoje goste tokom cele godine, trudeći se da im boravak učini jednako interesantnim, kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni, objedinjujući hotelske sadržaje i mogućnosti koje prirodno okruženje nudi za aktivan porodični odmor, organizaciju manifestacija, svih vrta događaja, događaja, kongresa i konferencija, team­buildinga kao i sportskih dešavanja.