Soho Hotels & Resort

SVE ŠTO MOŽETE ZAMISLITI JE VEĆ OVDE

“Soho Hotels & Resort“ nalazi se na obali Jadranskog mora u turističkom gradiću Sutomoru, na teritoriji proglašenoj od strane UNESCO-a ekološkim rezervatom Evrope. Soho residence uključuju: hotel sa 5 zvjezdica, stambeni kompleks zatvorenog tipa i potpuno autonomne infrastrukture. “Soho Hotels & Resort“ nudi Vam mogućnost kupovine ili iznajmljivanja apartmana u Crnoj Gori, koji se nalaze u jedinstvenom prirodnom okruženju i sa idealnim uslovima života. Takođe, da bi ste proveli najbolji odmor u Crnoj Gori možete izabrati neku od soba u hotelu sa 5 zvjezdica koji se nalazi pod upravom brenda svjetskog hotelijera.

Naša filozofija-to je visok kvalitet života, neponovljiva atmosfera, harmonija i komfor.

Ekskluzivni kompleks „Soho Hotels & Resort“ organizovan je tako da je svaki detalj iz Vašeg sna pretvoren u realnost. Kupovinom nekretnine na teritoriji kompleksa koji je još u etapi izgradnje, Vi možete dogovoriti sa dizajnerom sve detalje oko projektovanja enterijera, odabira materijala i dekoracije, koji odgovara Vašem estetskom ukusu. Vile i apartmani su izgrađeni tako da se raskošna plaža i toplo more nalaze na samo nekoliko koraka od Vaše kuće.

Autonomna infrastruktura kompleksa u potpunosti Vam omogućava život u savremenim uslovima. Firma za održavanje objekata “Soho Hotels & Resort“ pružiće Vam kompletan servis potreban za odmor i oporavak, dječja igrališta, vidikovce sa panoramskim pogledom na more, bazene, SPA i Wellnes centre, restorane, supermarkete, podzemne garaže i parking prostore. Vaša bezbjednost je jedan od glavnih prioriteta u našem kompleksu i zato pružamo najbolji servis obezbjedjenja.

Soho Hotels & Resort