Tradeunique

Vec 20 godina u samom vrhu svetskog tržišta dizajna, arhitekture i gradevinarstva nalazi se kompanija Tradeunique kao investitor, suinvestitor, projektna organizacija i glavni izvodac.

Za nas ne postoje granice, postoje izazovi koje smo uvek u mogucnosti da savladamo. Kvalitet, inventivnost i potpuna predanost u izvodenju najzahtevnijih poduhvata postali su zaštitni znak naše kompanije. Garantujemo uspešno izvodenje projekata bilo koje vrste po sistemu kljuc u ruke, što podrazumeva idejna i dizajnerska rešenja, izvodenje predprojektnih, projektnih i gradevinskih radova uz primenu najsavremenije tehnologije, kao i opremanje objekata svom potrebnom tehnickom, tehnološkom i kompjuterksom opremom. Po ovom principu smo uspešno i u predvidenom i zadatom vremenskom roku izveli radove na brojnim projektima u Rusiji, Zapadnoj Evropi kao i Balkanu.

Naša kompanija predstavlja izvanredan spoj kvaliteta, kreativnosti, predanosti našim klijentima, partnerima I naš rad, a narocito naše ideje su izuzetno zapažene i nagradene brojnim priznanjima i nagradama u oblasti kvaliteta, tehnologije, inovacije, preduzetnickog prestiža i organizacionim radovima u oblasti gradevinarstva i arhitekture. Tim naše kompanije cine mladi, hrabri, kreativni, visoko kvalifikovani strucnjaci, inženjeri, arhitetke, dizajneri i radnici koji svojim kvalitetima pomažu da zajedno sa našim klijentima gradimo svet za 21.vek.

Posvecenost našim klijentima i njihovim željama siguran je put za ostvarenje uspešne saradnje. Veze izmedu TQ i klijenata ostaju neraskidive i postajemo prijatelji i nakon obavljenog posla i zahvaljujuci redovnim kontaktima sa našim partnerima i odlicnim referencama, Tradeunique zauzima prestižno mesto u gradevinarstvu. Naša poslovna formula je svetski kvalitet, evropski standard i lokalna logistika. Kvalitet, cena, rok!

Kompanija Tradeunique je mesto gde Vaše vizije postaju stvarnost.

1. TRADEUNIQUE – Rusija (Moskva)
20 sprat, Tarasa Ševcenko 23 a,
121151 Moskva, Rusija
Tel: 7 495 730 08 88
E-mail: moscow@tradeunique.com

2. TRADEUNIQUE – Srbija (Beograd)
Karadordeva 89
11000 Beograd, Srbija
Tel: 381 11 76 11 999
E-mail: belgrade@tradeunique.com

3. TRADEUNIQUE – Crna Gora (Budva)
Hotel Splendid
Budva, Crna Gora
Tel: 382 33 402 960
E-mail: budva@tradeunique.com

4. TRADEUNIQUE – Španija (Marbelja)
C/Verdi s/n,
Sijera Blanka
29602 Marbelja (Malaga), Španija
Tel: 34 952 90 01 05
E-mail: marbella@tradeunique.com

Tradeunique

Nema video materijala