SAKURA

Restoran «SAKURA», smešten u beogradskoj Beton Hali sa pogledom na Ušće reka Save i Dunav, nudi jedan sasvim novi i nesvakidašnji doživaljaj – sofisticiran spoj tradicionalno-neformalnog azijskog stila, ali i modernog uživanja u hrani i pićima.

Restoran «SAKURA» na jedan autentičan i elegantan način donosi ukuse istoka, koji se vrlo jednostavno pretvaraju u trenutke u kojima možete da se prepustite vrhunskim ugođajima.

The lounge bar našim gostima najpre pruža opuštajuću atmosferu uz piće ili pak ležeran ručak i večeru koju možete poručiti do kasno u noć, dok egzotični ritomovi naših dj majstora pospešuju vaše prijatno raspoloženje.

«SAKURA» bar nudi obiman izbor sakea i dugačku listu sakura koktela u kojima možete užavati samo kod nas i tako ulepšati sebi dan ili veče.

Vinski podrum sa oko 1500 boca i preko 10 vrsta vina koje služimo na čašu predstavlja svojevrsni hedonistički raj u kome naši gosti mogu da uživaju u širokom spektru vina iz celog sveta.

Ukoliko želite da Vam boravak u Beogradu ostane u lepom i posebnom sećanju – onda je to sigurno «RESTORAN SAKURA» koj s ponosom prestavljamo i preporučujemo.

SAKURA SR

SAKURA RU

Nema video materijala