LOVAC

U samom srcu Vračara, u centru Beograda, nalazi se nadaleko čuveni restoran «LOVAC», odlično mesto za ljubitelje divljači, nacionalne kuhinje i specijalitete sa roštilja. Restoran je otvoren 1963. godine i tokom decenija, postao je omiljeno mesto sastajanja glumaca, pisaca, starih beogradskih umetnika i boema, kao i lovaca iz cele Srbije.

U duhu restorana koji decenijama postoji u Beogradu, mi nastavljamo poslovanje poštujući nasleđe i uvodeći novine koje prate tradiciju.

U prepoznatljivom beogradskom ambijentu prepunom lovačkih tajni, koji zahvaljujući izloženim puškama i opasačima, galeriji divljači i odabiru boja podseća na prirodni šumski ambijent, naši gosti uživaju u "čašici toplog prijateljskog razgovora", prepušteni oazi već zaboravljenog mira, zadovoljstva i uživanja.

Restoran «LOVAC» krasi opuštena domaća atmosfera sa naznakama boemije, konobari vešti svom zanatu i nacionalna kuhinja koju mnogi svrstavaju među najbolje u gradu - prava mera za kafanu. Restoran se nalazi na uglu Njegoševe i ulice Alekse Nenadovića, na samo nekoliko koraka od gradske vreve koja se u našoj bašti nimalo ne oseti. Jedna od najlepših i najvećih restoranskih bašta na Vračaru, sa debelim hladom stare lipe, prijatan je ambijent ispunjen ukusom hrane i bogatim asortimanom pića.

LOVAC SR

LOVAC RU

Nema video materijala