Adler

Restoran «ADLER» je novo otmeno gradsko mesto, gde se svakom detalju posvetila pažnja.

Svaki kutak priča drugačiju priču i svakim dolaskom birate drugačiji ambijent, zavisno od raspoloženja, društva i momenta. Da li ste za neki brzi radni doručak u bašti, sa pogledom na šumoviti Senjak, ili kompanijski sastanak na community stolovima; ručak sa pogledom na otvorenu kuhinju gde pred vašim očima nastaje poručeno jelo; ili zakusku bez tenzije na preudobnim chesterfield sofama…

A možda je momenat da se isključite od svega, sednete za bar uz čašu probranog vina i razmenite koju neobaveznu rečenicu sa barmenom. Enterijer će vas podsetiti na njujorške bistroe, a internacionalni meni i Karta pića pružiće vam u sred Beograda ukuse Italije, Francuske, Španije… O ukusu nećemo da vam pričamo, možemo samo da vam sugerišemo na šta da obratite pažnju, po preporuci našeg glavnog kuvara.

Pritom, naša kuhinja je potpuno otvorena, u centralnom delu restorana. Vidi se svaki uređaj i svaki sastojak koji ide u jela. Vitrina za suvo zrenje mesa je deo enterijera, a Isina vitrina za sladoled i Cristal Tower za kolače dovoljno govore o našoj ozbiljnosti.


Adler

Nema video materijala