Hotel Constantine the Great

Dobrodošli u vaše kraljevstvo komfora i luksuza.

Hotel sa 4 zvezdice Constantine the Great otvoren je Novembra 2014. godine sa ponudom od 54 luksuzne sobe i junior apartmana, namenjenim kako biznis klijentima tako i turistima. Uz prijatno i profesionalno osoblje, sjajnu lokaciju i parking, Constantine the Great je vaš najbolji izbor hotela u centru Beograda.

Nezaboravni dani i noći Vaš komfort je naša misija. Sve sobe su opremljene u skladu sa modernim internacionalnim standardima i imaju WiFi, LCD TV, klima uređaj, mini bar i sef. Savršen izbor za sve prilike Sjajna iskustva u životu ne dešavaju se tako često. Započnite vaš dan našim bogatim doručkom i učinite ga posebnim!

Pored udobnog smeštaja, hotel Constantine the Great u svojoj ponudi ima I elegantni restoran Edict, koji nudi raznovrsna internacionalna i nacionalna jela uz besprekoran izbor vina. Prijatan i moderan ambijent, ljubazno osoblje, mirisi, ukusi, boje pažljivo odabranih specijaliteta Francuske i Italijanske kuhinje, začini Orjenta, gastronomski spektakl Srpske kuhinje pobrinuće se da Vaš boravak učine nezaboravnim. Sa restoranom Edict uvek ćete napraviti pravi izbor za poslovni ručak ili večeru, kafe pauzu između sastanaka, koktele posle posla, romantične večere, druženja. Počnite dan sa našim bogatim doručkom i učinićemo da vam ceo dan bude dobar dan!

Ukoliko tražite mesto za poslovne sastanke ili prostor za privatne ili korporativne događaje manjeg obima, banket sala novootvorenog hotela Constantine the Great idealno je mesto za Vas. Sala sa kapacitetom do 70 učesnika, smeštena je na odličnoj lokaciji, u samom centru Beograda. Najsavremenija tehnička oprema, besplatan bežični internet, kao i prirodno dnevno svetlo takođe čine našu salu idealnim mestom za sve vaše poslovne događaje. Moguće je koristiti i parking, uz doplatu. U ponudi imamo brižljivo kreirane pakete kao i veliki izbor jelovnika i kafe pauza. Iskusno i profesionalno osoblje hotela pomoći će Vam da organizujete jedinstven događaj koji će Vama i Vašim gostima ostati u sećanju kao nezaboravano iskustvo.

Hotel Constantine the Great SR

Hotel Constantine the Great RU

Nema video materijala