MiOS Mobility

Naše partnerstvo sa Vama je srce našeg uspeha. Uz Vašu pomoć možemo zaista razumeti vaše zahteve i pružiti Vam najbolju uslugu. Naš finalni proizvod je Vaše zagarantovano zadovoljstvo. British Motors, AKS Fleet Solution, BM Premium Yachting, Mios Mobility, Globos osiguranje... Iskren pristup, kvalitetan proizvod i usluga, pomalo zaboravljene vrednosti, pristupačnost, dugoročno zadovoljstvo, ostvarenje Vaših snova... Dobar izbor. Iskusan tim. Spreman da Vam pruži prvoklasnu uslugu prevoza.

ŠOFER SERVIS

Tu smo za Vas. Otvorićemo Vam vrata vozila i našeg grada. Znamo da su Vaša očekivanja neiscrpna,da želite samo jedno - informaciju! Dobićete je odmah. Tačnu, najnoviju, iskrenu, gradsku, srpsku. Pitate se, što na ovom mestu nismo najpre naveli već sve one mnogo puta korišćene prideve: pouzdani, iskusni, profesionalni, ljubazni i diskretni. Da li je potrebno? Ne, mi smo naši. I Vaši. U našem gradu. I našoj zemlji. A to je naše zadovoljstvo i Vaša sigurnost i bezbednost!

AERODROMSKI TRANSFERI

Da li se razlikujemo od drugih? Uverite se sami. Za početak nudimo Vam tačnost, osmeh, pozitivnu energiju, poštovanje i razumevanje. Dobro, i vrhunsku limuzinu. Pa to se valjda podrazumeva. A za ostalo ćemo se dogovoriti. Ako je potrebno. I šta je još potrebno. Vama. Možda kišobran, ako napolju pljušti.

POSLOVNA REŠENJA

Jednostavnost. Za lakše razumevanje i blagovremenu uslugu. Vaš izbor načina komunikacije. Avioni i vozovi često kasne, ali naša limuzina ne. Možete da se opustite jer će Vaš vozač uvek na vreme biti tu, za Vas.

KONGRESI

Nešto ste zaboravili, falilo Vam je još samo malo vremena da završite sve pripreme. Bez brige, sve ćete stići.U našoj limuzini uz diskretnog vozača biće ispoštovana Vaša privatnost.

VAŠE DESTINACIJE

Dugo planirane ili možda iznenadne? Potpuno neočekivane? Povratak u stare uspomene ili put ka stvaranju novih? Stižemo tamo kad god poželite.

NEZABORAVNI MOMENTI

Najvažniji. Retki. Neopisivi. Iskreni. Radosni. Uveličaćemo ih za Vas limuzinom po Vašem izboru bilo da se radi o venčanju, krštenju, maturi, godišnjici ili nekoj drugoj proslavi. To je ono nešto. Što ostaje. Čega ćete se sećati.

VOŽNJA NA DUŽE RELACIJE

Dosta Vam je čekanja po aerodromima, kašnjenja, otkazanih letova, izgubljenog prtljaga i ko zna čega još? Vaša limuzina će Vas prevesti do željene evropske destinacije na vreme. Bez stresa, nervoze i gužve. Udobno i opušteno. Direktno do željene adrese.

MiOS Mobility SR

MiOS Mobility RU

Nema video materijala