Gremet Stolarija

Preduzeće „GreMet stolarija“ d.o.o. osnovano je 15. oktobra 2015. godine u Valjevu.. „GreMet stolarija“ d.o.o. je apsolutni naslednik firme „Greda Metal“ d.o.o. po tehnološko-proizvodnom programu, mašinskoj opremljenosti i ljudskim resursima. Nastalo je reorganizacijom preduzeća „Greda Metal“ d.o.o. čije postojanje datira od 1997 godine. Na novoj lokaciji u Valjevu, u ul. Vardarska br. 4, u novoizgrađenom poslovnom prostoru od oko 1300m2, preduzeće „GreMet stolarija“ d.o.o. nastavilo je da posluje i proizvodi Drvo-AL ,AL i PVC stolariju. Velika pažnja usmerena je na praćenje trendova u našem segmentu poslovanja, primenu najsavremenijih materijala, opreme i tehnologije, kako u procesu projektovanja, tako i u samoj fazi izrade i montaže.

Kvalitetan kadar, iskusni i pouzdani majstori, najsavremenije mašine, namenski softveri i kvalitetni alati predstavljaju osnovnu prednost našeg preduzeća.

„GreMet stolarija“ d.o.o. poseduje ISO 9001 Sistem menadžmenta kvaliteta, ISO 14001 Sistem menadžmenta zaštite životne sredine, ISO 45001 .Sistemi menadžmenta bezbednošću i zdravljem na radu. „GreMet stolarija“ d.o.o. nastavilo je saradnju sa starim kupcima i značajnim investitorima kao i sa dugogodišnjim proverenim dobavljačima sa kojima je radilo preduzeće „Greda Metal“ d.o.o.

„GreMet stolarija“ d.o.o. smeštena je i radi u savremenom objektu, površine oko 1300m2, namenski građenom za predviđenu proizvodnju. U okviru objekta smeštene su kancelarije, pogon fasadne stolarije, kompresorska stanica, kotlarnica, garderoba, prostor za ishranu.

Od opreme treba napomenuti savremene mašine i uređaje tipa: URBAN, ELUMATEC, RAPID, FOM Industries,Emmegi kao što su automatska linija sa četvoroglavom varilicom i CNC čistilicom,CNC obradni centar za Aluminijum, dvoglavi i jednoglavi cirkular, sto za okvianje, presa za stakljenje, uređaj za sečenje lajsni, „štipaljka“ za ugaono spajanje, kompletna linija za proizvodnju termopan stakla, kao i prateće mašine (čeona freza, pantograf, uređaj za sečenje armature i armiranje, za drenažne otvore i drugo). Kapacitet linije za Drvo-al iznosi 10-20 jedinica u smeni,a linije za PVC stolariju iznosi 80 jedinica u smeni, dok na aluminijumskom programu (zavisno od vrste elementa) iznosi 15-30 jedinica u smeni.

Gremet Stolarija SR

Gremet Stolarija RU

Nema video materijala