Minotti

Naša priča počela je 1999. godine, osnivanjem kompanije sa vizijom da svetske standarde u opremanju kupatila ponudi domaćem tržištu. Od samog nastanka usmereni smo na poslovanje u skladu sa vremenom koje dolazi.

Naš prodajni asortiman uvozimo iz 15 zemalja od preko 40 dobaljača sa 2 kontinenta koji pokrivaju sve cenovne nivoe, različite kvalitete i estetske vrednosti.

Zato veliki deo našeg rada čine napori da ujedinimo tehnološke inovacije, širok asortiman i vrhunski dizajn sa primenom najnovijih trendova i tako ostvarimo krajnji cilj – zadovoljstvo naših kupaca. Posvećenost kvalitetu svakog pažljivo odabranog proizvoda koji će biti deo naše ponude učvrstila je poverenje kupaca, a konstantan rad usmeren na razvoj proizvodnje i proširenje ponude postavio je našu kompaniju na lidersko mesto u uvozu i distribuciji opreme za kupatila ne samo u Srbiji, već i na tržištima regiona.

Ponosni smo što deo našeg asortimana osim vlastitog zaštićenog brenda Minotti, čine i premium brendovi kao što su Concept, Profil M, Tessera, Proclean i Masterfit. Svaki od njih registrovan je u Zavodu za zaštitu intelektualne svojine i predstavlja deo naše brend porodice, a svojim kvalitetom i dizajnom prenosi vrednosti na kojima je kompanija zasnovana.

Prodajni program kompanije Minotti sastoji se od više stotina artikala sanitarne opreme i baterija, keramičkih i porcelanskih pločica, tuš kabina i kada, kupatilskog nameštaja, galanterije i instalacija, opreme i rezervnih delova, dostupnih u svim bolje opremljenim salonima i maloprodajama.

Originalnim izborima i požrtvovanim radom na inovacijama postavljamo tržišne trendove i prepoznajemo senzibilitet, zahteve i potrebe naših kupaca. U okviru kompanije Minotti posluje i lanac maloprodajnih salona AQUA CASA, lider na tržištu od 2010. godine. U Aqua Casa salonima možete pronaći svetske brendove kao što su: Ragno, Cooperativa ceramica di Imola, Cheramiche Supergres, Prissmacer, Laufen, Ideal Standard, Hansgrohe, Roca Group, Emmevi, Aquatechnik i mnogi drugi. Veliki broj artikala i idejnih rešenja pomoći će Vam da oplemenite Vaš kupatilski prostor. Naši saloni se nalaze u tri grada u Srbiji – u Beogradu, Loznici i Nišu, a uskoro i veliki salon u Novom Sadu koji će dodatno učvrstiti našu lidersku poziciju.

Kao društveno odgovorno preduzeće, Minotti d.o.o. pre svega svojim etičkim poslovanjem nastoji da doprinese napretku šire društvene zajednice kojoj pripada. Društvena odgovornost deo je poslovne kulture koja se razvija u sistemu svih vrednosti, ciljeva i aktivnosti kompanije. Svoju svest po pitanju društvene odgovornosti iskazujemo kroz filantropske aktivnosti, pre svega kroz donatorstva u cilju pružanja pomoći različitim grupama, gde se posebno izdvajaju ustanove i organizacije koje brinu o deci i mladima.

Minotti SR

Minotti

Minotti RU

Nema video materijala