Central Point Hotel

Beograd bogatiji za još jedan hotel: CENTRAL POINT

Na samo nekoliko minuta hoda od Doma Narodne Skupštine i Skupštine grada Beograda, centralnog gradskog trga, Knez Mihailove ulice i Botaničke bašte, u najužem centru Beograda, otvoren je jedan arhitektonski zanimljiv, sadržajno atraktivan, novi poslovni hotel – CENTRAL POINT. Smešten je neposrednoj blizini svih gradskih znamenitosti, muzeja, pozorišta i parkova, a omogućava brz i jednostavan pristup poslovnom centru grada i svim ostalim delovima prestonice, kao i Aerodromu Nikola Tesla.

Ovo luksuzno hotelsko zdanje, o čijim standardima i kvalitetu svedoče četiri jake zvezdice, predstavlja pravo osveženje među beogradskim hotelima. Raspolaže sa 57 moderno opremljenih soba, koje objedinjuju funkcionalnost i udobnost, a predstavljaju idealan sklad komfora i elegancije.

Idealan je izbor za poslovne goste ali i za turiste koji žele da istražuju stari deo grada i steknu autentično iskustvo boravka u Beogradu.

Svima njima predlažemo, za početak, Restoran Central 37, na prvom spratu – koji odiše elegancijom a predstavlja zanimljiv spoj minimalizma i ambijentalne topline doma. U gastronomskoj ponudi restorana je bogat izbor specijaliteta inspirisanih zavodljivim ukusima Italije, koje prati vinska karta sa izvanrednom selekcijom vina.

U sastavu hotela je i moderna, tehnički najsavremenije opremljena konferencijska sala od 50 kvm, idealna za prezentacije, sastanke, seminare i treninge.

Od fitness sadržaja, hotel ima saunu i mali fitness centar. I još nešto vrlo važno: CENTRAL POINT poseduje sopstvenu garažu sa 16 parking mesta!

Nema kataloga

Nema video materijala