Metropol Palace Hotel

Znamenitost Beograda, ovaj upečatljivi hotel koji je dizajnirao poznati srpski arhitekta Dragiša Brašovan i prvobitno je otvoren 1957. godine, jedan je od najluksuznijih hotela na Balkanu, koji tokom svog postojanja dočekuje gradsku elitu i svetski poznate goste.

Danas smo u Metropol Palace-u posvećeni očuvanju jedinstvene tradicije hotela i pružanju prepoznatljive luksuzne usluge za naše goste... Istorijsko nasleđe hotela beskrajno kombinuje svoju eleganciju sa svežinom modernih detalja, što rezultira prefinjenom i opuštenom atmosferom.

Ovo je uvek bio zaštitni znak Metropol Palace-a i razlog poznate klijentele hotela, počev od Igora Stravinskog, Elizabet Tejlor i Sofije Loren, pa sve do Džek Nikolsona, Nila Armstronga i Bobija Fišera.

Ovaj hotel Luxory Collection ima 198 elegantnih soba za goste i 38 apartmana sa nezaboravnim pogledom, pružajući gostima zaista jedinstveno iskustvo i nezaboravan boravak. Prekrasan izbor apartmana, kao i veličanstveni pogled na jedan od najlepših beogradskih parkova, čine Metropol Palace luksuznim draguljem modernog Beograda. Sobe i apartmani su svetli, sa velikim prozorima koji pružaju predivan pogled na Beograd iz svih uglova.

Apartman Beograd je prostrana dupleks luksuzna jedinica. Smešten na 2. spratu, ovaj jedinstveni prostor sa spektakularnim prozorima od stropa do poda gleda na crkvu Svetog Marka i park Tašmajdan. Drvene stepenice vode do prostora spavaće sobe obložene najfinijim materijalima, kožom i drvetom. Spavaća soba ima sopstveno kupatilo sa odvojenim stolom za umivaonik i prostranim garderobnim ormarom. Veliko mramorno kupatilo ima dovoljno prirodnog svetla i podstiče opuštanje.

Sa hotelskim prostorima za sastanke koji se prostiru na impresivnih 1.491 m2 , 9 funkcionalnih soba može se postaviti u raznim stilovima (pozorište, učionica, sala za sastanke, oblik slova U, koktel ili banket), pogodne za održavanje svih vrsta događaja ( konferencije, izložbe, poslovni sastanci, seminari, kokteli, ručkovi, večere, maturski balovi, venčanja, modne revije itd.), a najveći kapacitet mesta može da primi do 1000 prisutnih.

Uvek pružamo sjajno iskustvo za venčanja i druge svečane ceremonije. Stilski prostori su samo početak. Od trenutka predloga do kraja prijema možete uživati u ekskluzivnoj usluzi, tako da je vaše venčano iskustvo upravo onako kako ste oduvek sanjali - u jednoj od naših raskošnih plesnih dvorana.

Hotel poseduje restoran sa finom trpezarijom, koji služi originalna, jedinstvena jela, mešajući lokalne ukuse i međunarodne specijalitete, kako bi stvorio divnu trpezu. Sa pogledom na park, iz bara i restorana pružaće se nenadmašan pogled na grad, istovremeno pružajući izvrsnu paletu odabranih pića i koktela, što ga čini savršenim mestom za opuštanje i uživanje u sunčanom popodnevu ili zvezdanoj noći.

Metropol Palace Hotel SR

Metropol Palace Hotel RU

Nema video materijala