O2A Construction

Gradjevinska firma O2A Construction je srpska firma koja je više od 10 godina sa vama. Počeli smo kao GR Obrenović 2A i veoma brzo smo svojim radom i kvalitetom stekli poverenje vodećih firmi i investitora u Srbiji. O2A Constuction je pre svega siguran partner, sa stručnim i profesionalnim inženjerskim kadrom i odnosom prema poslu. Bavimo se izvođenjem armirano-betonskih radova na stambenim, poslovnim i industrijskim objektima, zidarskim radovima i mašinskim malterisanjem. U domenu naše delatnosti opremljeni smo svom neophodnom opremom za izvođenje istih. Naši zadovoljni dugogodišnji investitori, sada već saradnici, su najbolji pokazatelj kvaliteta, poverenja I poštovanja ugovorenih rokova. Do sada smo uradili preko 150 objekata na raznim lokacijama kako u Beogradu tako i u drugim delovima Srbije.

Za izvođenje armirano-betonskih radova zapošljavamo 70 tesara, 40 armirača, i naravno, potreban broj pomoćnih radnika. Imamo dugogodišnju saradnju sa firmom Peri, čiju sistemsku oplatu koristimo za vertikalne konstruktivne elemente. Posedujemo 3000 m2 oplate ploča, kao i 300m2 oplate zidova. Takođe, gorepomenuta, dugododišnja saradnja sa firmom Peri kao i sa firmom Doka nam obezbedjuje sve potrebne nespecifične konstruktivne elemente potrebne za svaki projekat.

U ovom segmentu izvođenja grubih građevinskih radova zaposljavamo 40 zidara i 20 pomocnih radnika. Posedujemo sve neophodne pomoćne skele, dizalice, mešalice, levkove kao i kontejnere za odlaganje šuta.

Trenutno posedujemo 18 mašina za mašinsko malterisanje i preko 50 zaposlenih u našem sektoru. Moramo se pohvaliti da sarađujemo samo sa vrhunskim brendovima u ovom segmentu građevine kao što su Sika, Maxima, Bekament, Mixer, PFT itd. Dobrom organizacijom I efikašnošću došli smo do dnevnog učinka od 2500m2 izvanredno izmalterisanih zidova i 50 tona potrosenog materijala.

O2A Construction SR

Nema video materijala