Mirastik

Firma “Mirastik” d.o.o. je porodična firma, osnovana 2015 godine. Već više od od tri decenije porodično se bavimo proizvodnjom plastike, uspešno snabdevamo tržište Srbije, kao i regiona sa svojom ponudom i konkuretnom cenom. Zahvaljujući kvalitetu naših proizvoda danas poslujemo pored tržišta Srbije, i na tržištu Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Mađarske...

Nas asortiman se odlikuje kvalitetom i pristupačnim cenama, proizvodi su jednostavni za korišćenje i omogućuju Vam potpuno samostalan rad.

U ponudi imamo:

Spone (klipse) od 0.5 mm, 1 mm, 1.5 mm, 2 mm, 3 mm

Nivelator kajle

Krstići za keramiku od 1 mm, 2 mm, 3 mm

Spone ( klipse ) za keramiku se koriste kao pomoć keramičarima da postavljanje pločica dovedu do perfekcije i dobiju idealnu nivelaciju pločica po visini, takođe korišćenjem ovog metoda keramičarima se ubrzava rad i zagarantovana je brza i precizna montaža. U pakovanju dolazi 100 kom.

Nivelator kajle odgovaraju svim debljinama pločica, namenjeni su za korišćenje više puta - ne bacaju se. U pakovanju dolazi 100 kom.

Krstići za postavljanje pločica služe za održavanje jednakog razmaka između pločica.Pomoću njih se obrazuje prostor između pločica koji se kasnije fuguje. Izbor širine krstića zavisi od ličnih afiniteta, a uglavnom se za podne koriste krstići širine 3 mm, a za zidne koriste se širine 2mm . U pakovanju dolazi 200 kom.

Mirastik SR

Nema video materijala