OČNA BOLNICA Profesional Dr Suvajac

O nama

Za 25 godina smo prešli put od male očne ordinacije do jedne od vodećih očnih bolnica u regionu.

Već 25 godina imamo misiju da vam omogućimo jasan vid. Da vam pružimo najstručniju uslugu. Da vam obezbedimo najnapredniju tehnologiju. Da imamo strpljenje, razumevanja i saosećanje za sve vaše tegobe, nedoumice i strahove. Obavezu da vam pružimo lično, individualizovano i prijatno iskustvo u našoj bolnici. Imamo privilegiju da brinemo o vašim očima, i da vam omogućimo lepši pogled na svet i bolji život.

I posle 25 godina, 200 000 zadovoljnih pacijenata i desetina hiljada obavljenih operacija, prioriteti su nam ostali isti. Hvala vam na ukazanom poverenju. I ubuduće će nam biti najvažnije da ga opravdamo.


ISTORIJAT I SADAŠNJOST

Razvoj oftalmološkog sistema Profesional počeo je 1994.godine kad je dr Gordana Suvajac, sadašnji medicinski direktor očne bolnice Profesional otvorila prvu privatnu očnu ordinaciju pod nazivom Optik Profesional na Novom Beogradu. Vremenom se Optik Profesional izdvojio od mnogih drugih očnih ordinacija po stručnosti doktora i svih zaposlenih, profesionalnom pristupu i posvećenosti pacijentima kao i konstantnim ulaganjem u savremenu opremu.
Kao poslednja stepenica u pružanju kompletne oftalmološke usluge, 2009. godine u Zemunu je otvorena očna bolnica Profesional dr Suvajac sa mogućnostima pružanja najsavremenijih usluga na polju očne hirurgije. Početna ulaganja u najnapredniju opremu, zapošljavanje najeminentnijih i najstručnijih oftalmologa i očnih hirurga, uz već prepoznatljivu profesionalnost i posvećenost pacijentima je omogućilo da očna bolnica Profesional danas na 1000 kvadrantih metara ima devet stalno zaposlenih oftalmologa, jedanaest oftalmoloških ambulanti, šest dijagnostičkih kabineta i dve operacione sale, i nametne se kao jedna od vodećih očnih klinika u regionu.

Upoznajte stručnjake koji brinu o Vašim očima.


Zašto nam ukazati poverenje?

Zato što nam nije najbitniji broj urađenih operacija, laserskih intervencija i obavljenih pregleda. Već broj zadovoljnih pacijenata.

☆ Uz Vas smo od 1994. godine

☆ Mi smo bolnica u 100% porodičnom vlasništvu

☆ Stručni tim sa preko 50 000 obavljenih operacija

☆ Kontinuirana edukacija osoblja

☆ Najsavremeniji dijagnostički i terapijski uređaji i individualni pristup pacijentu

☆ Vodeći laseri za lasersko skidanje dioptrije u regionu


USLUGE

▶ LASERSKO SKIDANJE DIOPTRIJE
▶ OPERACIJE KATARAKTE
▶ UKLANJANJE DIOPTRIJE ZA ČITANJE
▶ BOLESTI MREŽNJAČE I ŽUTE MRLJE
▶ OPERACIJE MREŽNJAČE I ŽUTE MRLJE
▶ GLAUKOM
▶ LEČENJE RAZROKOSTI I SLABOVIDOSTI
▶ KERATOKONUS
▶ PREGLEDI ODRASLIH I DECE I DIJAGNOSTIKA

OČNA BOLNICA Profesional Dr Suvajac

OČNA BOLNICA Profesional Dr Suvajac RU

Nema video materijala