Članovi kluba

Ponude za iznalaženje partnera

Sakrij grane delatnosti

Embassy Techzones
Stambeni kompleks Restorani i kafići Executive Lounge Sportski kompleks na otvorenom Teren za golf
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Embassy Techzones u Srbiji je prvi projekat u Evropi koji je kreirala Embassy Group, vodeća indijska građevinska kompanija. Park se nalazi u gradu Inđiji, u blizini Beograda i jedna je od najboljih investicionih destinacija u jugoistočnoj Evropi. Ovaj projekat obuhvata 10.000 m2 modernih kancelarija za jednog ili više zakupaca sa ukupnom zakupljivom površinom (TLA) od 8.170 m2.

Kneza Miloša Residence
Stambeno-poslovni kompleks Luksuzni apartmani Garsonjere Stanovi Penthausi Baštenski prostor Lođe Otvoreni balkoni
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Locirana u jednoj od najprivlačnijih gradskih četvrti, Kneza Miloša Residence će biti oličenje sofisticirane gradnje i unikatnih enterijera. Ispunjavajući sve zahteve u pogledu životnog stila, Kneza Miloša Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i profesionalno održavanje 24/7, kao i oko 400 podzemnih parking mesta, brojne ostave i raskošan spa sa uslužnim parkiranjem i pranjem vozila.

Boka Gardens
Izdavanje Prodaja Nekretnine Primorje
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Kompleks BOKA GARDENS se proteže u dužini od 270 m, ispred sopstvene peščane plaže sa 2 „ponte“ za vezivanje jahti i marinom za čamce, restoranom, 3 kafe-bara, prodavnicom, rekreativnom zonom, sa teniskim terenom, bazenom 22 x 6 m, stonim tenisom, fitnes centrom, bilijarom, sve to stoji na raspolaganju stanovnicima naselja. Ceo kompleks je opremljen sa svom potrebnom infrastrukturom, sopstvenim kamenim pešačko kolskim ulicama, parkingom i vrtovima sa mediteranskim rastinjem.