Zlatan Reisen


ID: 19

Ponuđač: Zlatan Reisen

Objekat se nalazi na oko 850 metara nadmorske visine, okruzen je poljanama i šumom, u srcu prirode, sa pogledom rasprostranjenim od po 100km u daljinu, na severnu i južnu stranu. Izgrađen je na 5 nivoa, suteren, nivo ispod prizemlja, prizemlje i dva sprata. Suteren i nivo ispod prizemlja, sadrže velike prostorije namenjene za kotlarnicu/alatnicu, magacin, salon zabave, prostor za teretanu, spa centar i stomatološke ordinacije (pošto je objekat planiran za zdravstveni turizam).


Objekat se nalazi na oko 850 metara nadmorske visine, okruzen je poljanama i šumom, u srcu prirode, sa pogledom rasprostranjenim od po 100km u daljinu, na severnu i južnu stranu. Izgrađen je na 5 nivoa, suteren, nivo ispod prizemlja, prizemlje i dva sprata. Suteren i nivo ispod prizemlja, sadrže velike prostorije namenjene za kotlarnicu/alatnicu, magacin, salon zabave, prostor za teretanu, spa centar i stomatološke ordinacije (pošto je objekat planiran za zdravstveni turizam). U prizemlju je planiran Restoran u kome bi gosti imali priliku da se hrane specijalitetima zlatiborskog kraja, tj. domaće kuhinje. Objekat koji je izgrađen ima 22 apartmana, koji su raspoređeni na dva sprata, od kojih je jedan u potkrovlju, gde je planiran luksuzni apartman. Takođe ima propratni objekat koji je namenjen za recepciju, a na čijem se spratu nalazi manji restoran/poslastičarnica. Nalazi se na tromeđi Užica, turističkog centra Zlatibor i etno sela Sirogojno na rastojanju od po 15km od svakog. Sa skoro završenim objektom od 1400m2, oko 4 hektara placa, bazenom u izgradnji, započet je novi objekat, u osnovi 1200m2 sa podignutom jednom etažom za podzemne garaže i projekat za 50 soba i prateći prostor (restorani, kuhinja, dnevni boravak), za koji imamo projekat i plan. Planirana je izgradnja sportskih terena u blizini bazena, kako bi turisti imali na raspolaganju razne aktivnosti i vidove rekreacije.

Sa skoro završenim objektom od 1400 m², oko 4 hektara placa, bazenom u izgradnji, započet je novi objekat, u osnovi 1200 m² sa podignutom jednom etažom za podzemne garaže i projekat za 50 soba i prateći prostor (restorani, kuhinja, dnevni boravak), za koji imamo projekat i plan. Planirana je izgradnja sportskih terena u blizini bazena, kako bi turisti imali na raspolaganju razne aktivnosti i vidove rekreacije.

Nema kataloga

Nema video materijala