Vesti

Najaktuelnije iz Ruskog poslovnog kluba

PERI novi član RPK-a

PERI, osnovan 1969, jedan je od najvećih svetskih proizvođača sistema oplata i skela. Pored proizvodnog pogona i sedišta matične firme u Weißenhornu, u blizini Ulma, preko 70 kćerka firmi i 140 logističkih centara posluje širom sveta. Kompanija ima preko 9.500 zaposlenih i prošle godine je ostvarila promet od 1,56 mlrd. €. PERI čini gradnju ekonomičnijom, bržom i bezbednijom.

Zadovoljni klijenti su najviši prioritet

Klijentima PERI pruža maksimalnu podršku u svakodnevnom radu stavljajući im na raspolaganje kvalitetne proizvode i usluge, kako bi bili konkurentni na tržištu. Svoja dostignuća mere na osnovu uspeha i zadovoljstva kupaca. Zahvaljujući ovakvom stavu i motivaciji postali su globalni lider u njihovoj branši. Danas i u budućnosti pronalaze najbolja rešenja za klijente – sa velikom posvećenošću i u skladu sa savremenim tehničkim dostignućima.

Internacionalna kompanija u porodičnom vlasništvu

PERI je porodična firma sa istančanim osećajem za vrednost. Na takvim temeljima upravni odbor, koga čine gospoda Alexander Schwörer, Dr. Fabian Kracht i Leonhard Braig, zajedno sa internacionalnim timom menadžera, zasniva dugoročni koncept globalnog održivog razvoja.
Internacionalni PERI tim menadžera poseduje temeljno stručno znanje iz oblasti tehnologije oplata i skela. Sveobuhvatnim poznavanjem lokalnih tržišta nastaju odgovarajući sistemi za svaki građevinski projekat, imajući uvek u vidu ukupne troškove materijala i radne snage.

Partnerstvo i kompetentnost

Vrednosti stručnjaka kompanije su znanje, pouzdanost, odgovornost i neposrednost. Njihova ambicija je da, kao kompetentan i partner dostojan poverenja, svojom posvećenošću, stručnošću i znanjem doprinesu uspehu klijenata na različitim projektima širom sveta.