Vesti

Najaktuelnije iz Ruskog poslovnog kluba

VIZUS novi član RPK-a

VIZUS Osobenost u dizajnu, kvalitet u izradi, integracija novih materijala, karakteristike su ulaznih vrata.
Od najjednostavnijih primera aluminijumskih i aluminijum-drvo vrata do specijalnog dizajna, sa krakteristikama i oblikom, po želji naručioca.

Razvijajući istovremeno sve procese, kako u projektnom birou, tako i u samom proizvodnom pogonu, uspeli smo da naša ideja dobije svoju pravu vrednost na tržištu.
Preciznost tehničke dokumentacije, prostorna i vremenska organizacija radnih mesta, kao i mašinska opremljenost je nešto na šta smo ponosni.

Danas se naš proizvodni pogon prostire na 1400m2, oslanjajući se na 1000m2 magacinskog prostora.
Opremljenost mašinama renomiranih evropskih proizvođača Elumatec, Hoffman, Weinig predstavljaju bazu proizvodnog procesa. Međufazni procesi robotizovani su i ubrazani.

Izborom mašina i opreme radnik je rasterećen teških fizičkih poslova, a usresređen na kvalitet svog rada.
Obuka radnka konstantan je proces u našoj firmi.
Dosledno smo sproveli princip da radnik na finalnom sklapanju proizvoda ne sme da ima ručni alat kojim se buši i reže. To znači da sve potrebne mašinske obrade moraju biti predhodno urađene na specijalnim mašinama. Da bi se to moglo sprovesti, sve mora biti nacrtano, pravovremeno osmišljeno i potvrđeno na probnom uzorku. Bez obzira na količinu, svaki je proizvod urađen na industrijski način.