Članovi kluba

Ponude za iznalaženje partnera

Sakrij grane delatnosti

Prava na korišćenje Izvora vode
Izvor vode Prava na koršćenje izvora
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Poštovani, naš izvor se nalazi na dubini od preko 60 metara ispod površine zemlje, u geografskom srcu Srbije. Verujemo da je voda, kao proizvod ovog izvorišta, po mnogo čemu karakteristična. Pričamo o GLEČERSKOJ vodi, koja se filtrira prirodnim putem, prolazeći kroz različite slojeve zemlje (stene, krečnjake), i kao takva stvara prirodni mineralni balans. Upravo taj odnos esencijalnih minerala, promoviše zdrav način života i prirodnu čistoću, vrhunske mineralne vode.

Mirastik
Spone (klipse) Nivelator kajle Krstići za keramiku
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Firma “Mirastik” d.o.o. je porodična firma, osnovana 2015 godine. Već više od od tri decenije porodično se bavimo proizvodnjom plastike, uspešno snabdevamo tržište Srbije, kao i regiona sa svojom ponudom i konkuretnom cenom. Zahvaljujući kvalitetu naših proizvoda danas poslujemo pored tržišta Srbije, i na tržištu Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Mađarske...

O2A Construction
Izvođenjem armirano-betonskih radova Zidarski radovi mašinsko malterisanje
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Gradjevinska firma O2A Construction je srpska firma koja je više od 10 godina sa vama. Počeli smo kao GR Obrenović 2A i veoma brzo smo svojim radom i kvalitetom stekli poverenje vodećih firmi i investitora u Srbiji. O2A Constuction je pre svega siguran partner, sa stručnim i profesionalnim inženjerskim kadrom i odnosom prema poslu. Bavimo se izvođenjem armirano-betonskih radova na stambenim, poslovnim i industrijskim objektima, zidarskim radovima i mašinskim malterisanjem.