Članovi kluba

Ponude za iznalaženje partnera

Sakrij grane delatnosti

Yuflor
Ukrasno cveće Zelenilo Rasadnik Uređenje dvorišta Sadnja biljaka Travnjak
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

YUFLOR je srpska kompanija koja se bavi uzgojem , prodajom, izvozom i uvozom ukrasnog zelenila. U sklopu svojih primarnih delatnosti, Yuflor nudi i mogućnost uređenja eksterijera, dvorišta kuća, zgrada, poslovnih prostora i drugih objekata.

MR GRADNJA
Zavrsni radovi Gradjevinarstvo Adaptacija Renoviranje
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Mi smo tim koji ima dugogodišnje iskustvo u instalacionim i završnim radovima u građevinarstvu kao i u obavljanju kompletnih adaptacija i renoviranja. Pored vrhunskog kvaliteta od kojeg nikada ne odstupamo, najvažniji nam je iskren odnos sa našim klijentima, stručnost i odgovornost. Ovakav pristup u našem poslovanju prepoznat je od svih koju su nas dugi niz godina angažovali, a naš glavni vid reklamiranja je “samo” preporuka zadovoljnih klijenata.

Family Medica
laboratoija zdravstvene usluge
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Family medica je lanac privatnih ordinacija i poliklinika čija je misija da brinu o vašem zdravlju i zdravlju vaših najbližih. Naše poliklinike i ordinacije trenutno imamo na više od 20 lokacija širom Srbije, novim otvaranjima pružićemo dostupnost naših usluga i našim sugrađanima u drugim gradovima Srbije pa i šire. Cilj nam je da pružimo medicinske usluge iz svih oblasti koje će biti dostupne svima – od Severa do Juga Srbije.