Članovi kluba

Ponude za iznalaženje partnera

Sakrij grane delatnosti

Minotti
Opremanje kupatila Keramičke i porcelanske pločice Galanterije Sanitarne opreme i baterija
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Naša priča počela je 1999. godine, osnivanjem kompanije sa vizijom da svetske standarde u opremanju kupatila ponudi domaćem tržištu. Od samog nastanka usmereni smo na poslovanje u skladu sa vremenom koje dolazi.

Gremet Stolarija
Adaptacija objekata Drvo-AL PVC stolarija
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Preduzeće „GreMet stolarija“ d.o.o. osnovano je 15. oktobra 2015. godine u Valjevu.. „GreMet stolarija“ d.o.o. je apsolutni naslednik firme „Greda Metal“ d.o.o. po tehnološko-proizvodnom programu, mašinskoj opremljenosti i ljudskim resursima. Nastalo je reorganizacijom preduzeća „Greda Metal“ d.o.o. čije postojanje datira od 1997 godine. Na novoj lokaciji u Valjevu, u ul. Vardarska br. 4, u novoizgrađenom poslovnom prostoru od oko 1300m2.

C.R.A.M. Solutions
Tehničko održavanje Adaptacija objekata Rekonstrukcija objekata Izgradnja objekata
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

C.R.A.M. Solutions je svoje poslovanje započeo 2007. godine u oblasti projektovanja i izvođenja građevinskih završnih radova. Kako je rastao naš tim, predvođen licenciranim inženjerima građevine, tako je C.R.A.M. Solutions postajao sve više spreman da odgovori na različite zahteve investitora. Sada se u našem portfoliju pored adaptacija poslovnih, komercijalnih i stambenih objekata nalaze i stambene zgrade i industrijski objekti.