Članovi kluba

Ponude za iznalaženje partnera

Sakrij grane delatnosti

Embassy Techzones
Stambeni kompleks Restorani i kafići Executive Lounge Sportski kompleks na otvorenom Teren za golf
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Embassy Techzones u Srbiji je prvi projekat u Evropi koji je kreirala Embassy Group, vodeća indijska građevinska kompanija. Park se nalazi u gradu Inđiji, u blizini Beograda i jedna je od najboljih investicionih destinacija u jugoistočnoj Evropi. Ovaj projekat obuhvata 10.000 m2 modernih kancelarija za jednog ili više zakupaca sa ukupnom zakupljivom površinom (TLA) od 8.170 m2.

Termalna Rivijera
geotermalni izvor termalna voda
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Termalna Rivijera je privatno preduzeće osnovano 2008. godine sa ciljem da radi na istraživanju i eksploataciji geotermalnih voda. Prostire se na oko 13 ha građevinskog zemljišta sa svim potrebnim građevinskim dozvolama i infrastrukturnim objektima. U svom vlasništvu poseduje geotermalni izvor oligomineralne-sumporovite termalne vode, temperature 70 Celzijusa stepeni, kapaciteta 30 l/s.

Prava na korišćenje Izvora vode
Izvor vode Prava na koršćenje izvora
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Poštovani, naš izvor se nalazi na dubini od preko 60 metara ispod površine zemlje, u geografskom srcu Srbije. Verujemo da je voda, kao proizvod ovog izvorišta, po mnogo čemu karakteristična. Pričamo o GLEČERSKOJ vodi, koja se filtrira prirodnim putem, prolazeći kroz različite slojeve zemlje (stene, krečnjake), i kao takva stvara prirodni mineralni balans. Upravo taj odnos esencijalnih minerala, promoviše zdrav način života i prirodnu čistoću, vrhunske mineralne vode.