Članovi kluba

Ponude za iznalaženje partnera

Sakrij grane delatnosti

C.R.A.M. Solutions
Tehničko održavanje Adaptacija objekata Rekonstrukcija objekata Izgradnja objekata
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

C.R.A.M. Solutions je svoje poslovanje započeo 2007. godine u oblasti projektovanja i izvođenja građevinskih završnih radova. Kako je rastao naš tim, predvođen licenciranim inženjerima građevine, tako je C.R.A.M. Solutions postajao sve više spreman da odgovori na različite zahteve investitora. Sada se u našem portfoliju pored adaptacija poslovnih, komercijalnih i stambenih objekata nalaze i stambene zgrade i industrijski objekti.

Derve Decor Store
Furnishings & Design Laminam & Hydrotect Hi-Macs
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Istorija Dervea počinje ranih 1980-ih i nastavlja se danas privilegovanjem potreba kupaca, kvaliteta ponuđenih usluga, istraživanja, inovacija i održivosti. ova priča ima osnovni trenutak koji simbolično predstavlja kompaniju, prelazak sa Dervea na Derve Decor Store; od distributera panela, plastičnih materijala i materijala za nameštaj, razvija se kao referentna tačka u Furlaniji-Julijskoj krajini i Venetu ...

MiOS Mobility
rentacar šofer servis aerodromski transferi vožnja na duže relacije
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Naše partnerstvo sa Vama je srce našeg uspeha. Uz Vašu pomoć možemo zaista razumeti vaše zahteve i pružiti Vam najbolju uslugu. Naš finalni proizvod je Vaše zagarantovano zadovoljstvo. British Motors, AKS Fleet Solution, BM Premium Yachting, Mios Mobility, Globos osiguranje... Iskren pristup, kvalitetan proizvod i usluga, pomalo zaboravljene vrednosti, pristupačnost, dugoročno zadovoljstvo, ostvarenje Vaših snova... Dobar izbor. Iskusan tim. Spreman da Vam pruži prvoklasnu uslugu prevoza.