Članovi kluba

Ponude za iznalaženje partnera

Sakrij grane delatnosti

LEGI SGS doo - profesionalni ogradni sistemi
ograde ogradni sistemi kapije pergole paviljoni lukovi gabioni parkirne rampe jarboli gazišta razne vrste žice
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Naš širok asortiman čine proizvodi od specijalno obrađenog metala: ograde (plastificirane ograde, pocinkovane ograde...),kapije, pergole, paviljoni, lukovi, gabioni, parkirne rampe, jarboli, gazišta, kao i razne vrste žice i žicani proizvodi sa upotrebom u građevinarstvu. LEGI ogradni sistemi nalaze široku primenu u ograđivanju različitih eksterijera kao što su privatna domaćinstva, industrijski objekti, javna infrastruktura, parkovi, posedi od velike važnosti...

Kraljeve česme
Kraljeve česme Dedinje Izdavanje Prodaja Nekretnine Wellnes Gym
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Projekat se nalazi u ulici Velisava Vulovića u neposrednoj blizini Belog dvora. Lokacija je idealna za stanovanje, jer se nalazi u delu grada sa prijatnim životnim okruženjem, sa puno zelenila, izolovana od saobraćajne buke i zagađenja.

Embassy Techzones
Stambeni kompleks Restorani i kafići Executive Lounge Sportski kompleks na otvorenom Teren za golf
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Embassy Techzones u Srbiji je prvi projekat u Evropi koji je kreirala Embassy Group, vodeća indijska građevinska kompanija. Park se nalazi u gradu Inđiji, u blizini Beograda i jedna je od najboljih investicionih destinacija u jugoistočnoj Evropi. Ovaj projekat obuhvata 10.000 m2 modernih kancelarija za jednog ili više zakupaca sa ukupnom zakupljivom površinom (TLA) od 8.170 m2.