Usluge

koje pruža Ruski poslovni klub

Prezentacija na sajtu Ruskog poslovnog kluba

www.ruskiposlovniklub.rs / www.russianbussinesclub.ru

Poslovni ljudi nemaju vremena da pretražuju na hiljade sajtova na Balkanu pa smo zato uradili sajt www.ruskiposlovniklub.rs i www.russianbusinessclub.ru gde Rusi brzo mogu dobiti informacije koje ih interesuju. Često ne znaju kako glase sajtovi pa je zato postavljanje prezentacije na našem sajtu polazna osnova za stupanje u kontakt.

Postavljanje prezentacije na sajtu Ruskog poslovnog kluba je prilika da ruski potencijalni kupci – partneri vide vašu firmu i u vama prepoznaju budućeg partnera.

Prvi, polazni nivo saradnje je učlanjenje u Ruski poslovni klub i po tom osnovu postavljamo bogatu prezentaciju firme na našem sajtu zajedno sa linkovanjem Vašeg sajta, kataloga, galerija fotografija ponude i referenci, video prezentacije i dr.

Pri tome, sajt Ruskog poslovnog kluba je izuzetno dobro pozicioniran na Google-u za sve ključne reči koje se odnose na delatnosti članova kluba.

Prezentacija u granskom newsletteru

U cilju da ruskim potencijalnim poslovnim partnerima omogućimo još brže i efikasnije iznalaženje željenih referentnih firmi iz regiona Zapadnog Balkana, pripremamo posebne granske – specijalizovane newslettere, obima od 100 do 150 strana u kojima predstavljamo naše članove:

Granske newslettere dostavljamo na 50.000 - 70.000 e-mail adresa menadžera širom Ruske Federacije i menadžerima ruskih firmi i Rusima u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Sloveniji.

Dakle, ne zadovoljavamo se samo time da Vaš program - ponudu potencijalni partneri vide na našem sajtu već idemo korak dalje – dodatno ih animiramo, sa našom preporukom, dostavljanjem na njihove e-mail adrese, u nekoliko navrata tokom godine.

Predviđeni su granski newsletter-i iz sledećih kategorija: Ekskluzivne nekretnine, Opremanje objekata, Građevinarstvo i završni radovi, Investicioni projekti, Agrokompleks, Hoteli i restorani i drugi.

Iznalaženje ruskih poslovnih partnera

za realizaciju biznis ciljeva u Ruskoj Federaciji

Članovima Ruskog poslovnog kluba vršimo i usluge pronalaženja poslovnih partnera u Ruskoj Federaciji: investitora, distributera, kupaca, kooperanata, predstavnika, partnera za formiranje mešovite firme i dr., jednog ili više, po regionima.

Nakon istraživanja, pretraživanja naše baze podataka i formiranja ciljne grupe pristupamo izradi individualnog, samo vašeg newslettera sa prezentacijom programa – ponude i referenci kao i definisanim predlozima saradnje, eventualno i sa video prezentacijom, obima 10 - 20 strana. Potom Vaš newsletter dostavljamo ciljnoj grupi na e-mail adrese menadžera, jednom mesečno u periodu od godinu dana.

Ciljnu grupu formiramo iz naše baze podataka od preko 300.000 ruskih firmi u Rusiji raznih grana delatnosti. To su, pre svega, investicioni fondovi, investicione firme, naftne i gasne kompanije, trgovinski lanci i distributeri prehrambenih proizvoda, hotelski lanci, saloni i distributeri nameštaja, arhitekte i druge ruske firme.

Otvaranje firmi u Rusiji

Otvaranje firmi u Rusiji

Novo u našoj ponudi! Otvaranje firmi u Rusiji
- otvaranje firmi u Rusiji
- pronalaženje najpovoljnijih kancelarija
- registracija proizvoda i deklaracija
- najpovoljniji uvoz robe i carinjenje
- povezivanje sa distributerima
- angažovanje profesionalih ruskih kompanija za kompletno knjigovotstvo, HR advokatske usluge
- angažovanje ruskih salesman-a za rad sa distributerima, sub-distributerima i “Key Account” lancima
- konslating u pripremi ugovora sa KA lancima i ostalim kanalima prodaje
- konsalting u strategiji plasmana proizvoda (marketing merchandising, listing) u svim kanalima prodaje
- povezivanje sa najpovoljnijim marketingškim agencijama

Ivan Stefanović, naš novi saradnik i dugogodišnji direktor mutinacionalnih kompanija na teritoriji Rusije, Ukrajine i Kazakhstana

Kontakt: ivan@ruskiposlovniklub.rs i 00381 69 444 0022

Na sve upite odgovaramo u roku od 24h.

Iznalaženje ruskih poslovnih partnera

za investicione projekte u regionu Zapadnog Balkana

Članovima Ruskog poslovnog kluba pružamo i usluge iznalaženja poslovnih partnera – investitora i suinvestitora iz Rusije za realizaciju: turističkih, trgovinskih, poslovnih, proizvodnih i drugih investicionih projekata u regionu Zapadnog Balkana.

Nakon istraživanja, pretraživanja naše baze podataka i formiranja ciljne grupe, vašu biznis ponudu za traženje partnera, sa prezentacijom projekta, ponuđača, referenci kao i predloge saradnje (prodaja projekta sa lokacijskom dozvolom, prodaja projekta uz izgradnju „ključ u ruke", suinvestiranje sa % učešća u vlasništvu) direktno dostavljmo ciljnoj grupi (postavljanje na sajtu nije obavezno).

Individualni newsletter obima 10 do 20 strana dostavljamo ciljnoj grupi na e-mail adrese menadžera, jednom mesečno u periodu od godinu dana.

Ovo je najefikasniji put za obezbeđenje partnera iz Ruske Federacije i za stupanje u direktni kontakt.

Organizovanje B2B susreta

B2B susrete organizujemo u Ruskom poslovnom klubu u Beogradu ili kod Vas - u vašoj firmi, kada potencijalni ruski partner to zatraži kako bi se na licu mesta upoznao sa vašom ponudom i predlozima saradnje ili kod potencijalnog ruskog partnera po dogovoru.

Plan i program posete radimo mi u dogovoru i u saradnji sa Vama i Vašim potencijalnim poslovnim partnerom.

Osim koordinacije možemo Vam pružiti i usluge simultanog prevođenja i prevoda neophodne prateće dokumentacije.

Podrška kod izlaganja na sajmovima u Rusiji

za firme Zapadnog Balkana

Firmama iz regiona Zapadnog Balkana prilikom izlaganja na sajmovima u Rusiji možemo pružiti uslugu dovođenja kvalitetne posete poslovnih ljudi, potencijalnih partnera.

Nakon definisanja i formiranja ciljne grupe pristupamo izradi pozivnice u elektronskoj formi sa linkovanom prezentacijom, galerijama slika programa - ponude i referenci.

Iste dostavljamo na e-mail adrese menadžera ciljne grupe firmi u Ruskoj Federaciji u 3 navrata: 15, 10 i 5 dana pre početka sajma.

Video prezentacija

vaše firme na sajtu RPK

Ukoliko raspolažete video klipom o Vašoj firmi, programu - ponudi, referencama, investicionom projektu, ekskluzivnoj nekretnini i dr., u mogućnosti smo da na istom postavimo tekst – govor na ruskom jeziku.

U mogućnosti smo da Vam uradimo i kompletnu video prezentaciju koju možete postaviti kako na Vašem tako i na našem sajtu, na stranicama newslettera i biznis ponude.

Postavljanjem video klipa dolazimo do multimedijalne prezentacije čime dodatno privlačimo pažnju i interes Vaših potencijalnih partnera.

Distribucija ponuda i upita

za firme Zapadnog Balkana

Sve ponude i upite koje dobijamo putem e-maila direktno od ruskih firmi iz regiona ili iz Ruske Federacije, nakon analize i razvrstavanja prema delatnosti besplatno dostavljamo firmama iz Srbije, Crne Gore i regiona.

Odgovore možete slati nama ili direktno ruskim firmama. Korisnici naših usluga – osnovnog paketa, imaju prioritet u informisanju o pristiglim ponudama i upitima.

Besplatna informativna podrška

Informativnu podršku ruskim firmama pružamo preko sajta www.ruskiposlovniklub.rs i www.russianbusinessclub.ru i direktno, dostavljanjem odgovora na upite. Na našem sajtu, prema delatnostima, ruske firme mogu videti kontakte i web prezentacije potencijalnih poslovnih partnera iz regiona Zapadnog Balkana. U mogućnosti smo zajedno sa našim timom da Vam besplatno pružimo razne informacije o mogućnostima saradnje sa referentnim firmama. Takođe se možete informisati o posebnim biznis ponudama: o investicionim projektima koji se nude sa područja Srbije, Crne Gore i regiona, o ponudama i predlozima za zajednička ulaganja i proizvodnju radi izvoza u Rusku Federaciju, o nekretninama, o ponudama robe i usluga kao i ponudama za zastupanje – distribuciju proizvoda.

Ponuda investicionih projekata u regionu Zapadnog Balkana

Ruske kompanije mogu se informisati i o posebnim biznis ponudama - investicionim projektima za izgradnju luksuznih vila, apartmana, hotela, poslovnih objekata, akva parkova i dr.koji se nude na području Zapadnog Balkana. Sarađujemo isključivo sa proverenim kompanijama iz regiona, pa su investicioni projekti u našoj ponudi apsolutno sigurni za ulaganje.

Redovno se informišemo o novim projektima, stalno smo u kontaktu sa vlasnicima investicionih projekata i redovan učesnik na specijalizovanim sajmovima poput REXPO-a u Zagrebu, Hrvatska.

U slučaju da ste zainteresovani za određeni projekat iz regiona Zapadnog Balkana ili želite lično da posetite lokaciju, slobodno nam se obratite i pružićemo Vam ažurirane informacije i svu neophodnu podršku.

Na našem sajtu dostupne su informacije samo o određenom broju investicionih ponuda, daleko više ponuda nalazi se u našoj internoj bazi jer pojedini vlasnici žele da ostanu diskretni.

Pretraga partnera u regionu Zapadnog Balkana

Ruskim firmama bilo koje delatnosti, koje su u potrazi za partnerima iz regiona Zapadnog Balkana, možemo besplatno uraditi pretragu i dostaviti im informacije o proizvodnim mogućnostima firmi iz određene grane delatnosti i omogućiti im direktan kontakt sa vlasnicima ili višim menadžentom tih firmi radi daljih dogovora.

Sa bogatim iskustvom od preko 27 godina rada na povezivanju firmi iz regiona Zapadnog Balkana sa ruskim kompanijama stekli smo veoma opsežnu i detaljnu bazu firmi koje su zainteresovane i imaju kapacitete i tehničke mogućnosti za saradnju sa ruskim firmama.

U slučaju da firma ne raspolaže odgovarajućim sertifikatima neophodnim za poslovanje na ruskom tržištu (GOST R), u mogućnosti smo da pružimo kontakt sa afirmisanim preduzećima koja potrebne sertifikate izdaju u najkraćem mogućem roku.

Firme kojima su potrebni distributeri u Ruskoj Federaciji

Ruski poslovni klub raspolaže i bazom firmi iz regiona Zapadnog Balkana kojima su potrebni distributeri u Ruskoj Federaciji.

To su uglavnom firme koje se bave proizvodnjom i žele da plasiraju svoj proizvodni asortiman na tržište Ruske Federacije.

Pritom, potencijalnim distributerima u Rusiji veoma je važna činjenica da su proizvodi u Srbiji koji su preko 51% poreklom iz Srbije ili poreklom iz zemalja potpisnica Sporazuma o slobodnoj trgovini, oslobođeni carine prilikom uvoza u Rusku Federaciju.

Ponuda nekretnina

Ruski poslovni klub raspolaže bogatom bazom podataka sa kontaktima partnera - ponuđača nekretnina. To su referentne agencije za nekretnine kao i direktni ponuđači tj. investitori koji imaju u ponudi ekskluzivne lokacije na prodaju.

U našoj ponudi su isključivo najluksuznije nekretnine i lokacije za izgradnju u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Sloveniji. Možemo Vas povezati sa ponuđačima starih autentičnih kuća, luksuznih vila, zamkova i hotela pa čak i sa ponuđačima ostrva na obali Jadranskog mora.

Izdvajamo i veliki broj lokacija za "greenfield" investicije u Srbiji koje su pogodne za ulaganje u proizvodne projekte, jer jedino Srbija od zemalja regionu ima potpisan Sporazum o slobodnoj trgovini sa Ruskom Federacijom.

Sve što je potrebno je da nam pošaljete upit sa opisom kakva Vam je nekretnina potrebna, a operativa Ruskog poslovnog kluba će Vam poslati najbolje ponude iz portfolija naših partnera.