Vesti

Najaktuelnije iz Ruskog poslovnog kluba

Central Point Hotel, Beograd - novi član RPK-a

09.11.2021 Central Point Hotel, Beograd - novi član RPK-a

Na samo nekoliko minuta hoda od Doma Narodne Skupštine i Skupštine grada Beograda, centralnog gradskog trga, Knez Mihailove ulice i Botaničke bašte, u najužem centru Beograda, otvoren je jedan arhitektonski zanimljiv, sadržajno atraktivan, novi poslovni hotel – CENTRAL POINT. Smešten je neposrednoj blizini svih gradskih znamenitosti, muzeja, pozorišta i parkova, a omogućava brz i jednostavan pristup poslovnom centru grada i svim ostalim delovima prestonice, kao i Aerodromu Nikola Tesla.

Pročitaj više

Salon K41 - novi član RPK-a

12.07.2021 Salon K41 - novi član RPK-a

Salon nameštaja K41 okuplja šest fantastičnih brendova od kojih se svaki izdvaja po jedinstvenom i upečatljivom stilu: Boca Do Lobo, Brabbu, Buster+Punch, Delightfull, Essential Home i Rug Society. Svaki predmet koji izlazi iz zanatske radionice predstavlja pravo unikatno delo. Baš zato je K41 u svoju ponudu uvrstio brendove koji se ne oslanjaju na mašinsku proizvodnju, već u izradi svakog komada nameštaja angažuje umetnike i zanatlije kako bi stvorili nešto što će se generacijama čuvati

Pročitaj više

Hotel Metropol Palace, Beograd - novi član RPK-a

12.07.2021 Hotel Metropol Palace, Beograd - novi član RPK-a

Sa ponosom predstavljamo hotel Metrpopol Palace kao novog člana RPK-a. Hotel raspolaže sa 198 soba, 38 apartmana i spa centrom na 1200m2, bazenom od 25m, saunom, Jacuzzi-jem, teretanom... Zgrada Narodne skupštine i Crkva Sv. Marka nalaze se u neposrednoj blizini objekta. Hotel Metrpol palace udaljen je po 15 minuta hoda od Knez Mihailove ulice, istorijske Kalemegdanske tvrđave i boemske četvrti Skadarlije. Ruski poslovni klub poziva partnerske turističke agencije, tur operatere iz Rusije

Pročitaj više

Api banka, novi član Ruskog poslovnog kluba

12.07.2021 Api banka, novi član Ruskog poslovnog kluba

Api Bank ad Beograd je mala banka u potpunom vlasništvu privatnog investitora iz Rusije. Api Banka ima poseban program stambenih kredita za strance i za sprsku dijasporu koji ne moraju imati ni dozvolu boravka niti ostvarivati prihode u Republici Srbiji. Pored toga u filijali Api banke u Makedonskoj 44 klijenti mogu iznajmiti sefove u 3 različite dimenzije bilo da ste fizičko ili pravno lice, rezident ili nerezident.

Pročitaj više

Structura Concept, novi član Ruskog poslovnog kluba

06.01.2021 Structura Concept, novi član Ruskog poslovnog kluba

Kompanija Structura Concept postala je novi član Ruskog poslovnog kluba. "Studio Structura" je osnovana 2010. godine kao kompanija za dizajn i project menadžment. U međuvremenu razvili su dovoljno resursa i proširili delatnost na poslove glavnog izvođača radova. "Structura Concept" nudi kompletnu uslugu od ideje, razrade projekta do realizacije greenfield ili brownfield projekata. Posebno je interesantno usmerenje na ‘ključ u ruke’ rešenja za industrijske objekte.

Pročitaj više
Nazad na vrh