Vesti

Najaktuelnije iz Ruskog poslovnog kluba

RPK INVESTICIONI PROJEKTI - PREDLOZI

30.01.2020 RPK INVESTICIONI PROJEKTI - PREDLOZI

Od strane ruskih investihicionih firmi imamo upite – zahteve da im dostavimo predloge za investiciona ulaganja: izgradnja poslovnih objekata, luksuznih stambenih objekata, hotela, apart hotela, vila; za projekte iz oblasti agrokompleksa i dr. u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji. Interesantni su turistički lokaliteti (npr. u Srbiji Kopaonik, Zlatibor, Fruška gora, Divčibare, banje, Beograd, Novi Sad…u Crnoj Gori i Hrvatskoj lokacije na obali mora, u Sloveniji terme i jezera).

Pročitaj više

RM Alkon Stahl novi član RPK-a

31.01.2020 RM Alkon Stahl novi član RPK-a

Preduzeće RM Alkon Stahl d.o.o. je osnovano 1995. godine u Beogradu. Osnovna delatnost firme je uvoz i trgovina na veliko materijalima i poluproizvodima od nerđajućeg čelika (Inox / Prohrom), kao i zastupanje sledećih firmi: Q-RAILING, renomiranog proizvođača za staklene ograde. ALLWEILER, renomiranog proizvođača vijčanih i centrifugalnih pumpi koji je članica Colfax korporacije.

Pročitaj više

VIZUS novi član RPK-a

10.11.2019 VIZUS novi član RPK-a

VIZUS Osobenost u dizajnu, kvalitet u izradi, integracija novih materijala, karakteristike su ulaznih vrata. Od najjednostavnijih primera aluminijumskih i aluminijum-drvo vrata do specijalnog dizajna, sa krakteristikama i oblikom, po želji naručioca. Razvijajući istovremeno sve procese, kako u projektnom birou, tako i u samom proizvodnom pogonu, uspeli smo da naša ideja dobije svoju pravu vrednost na tržištu.

Pročitaj više

Belgrade Waterfront novi član RPK-a

10.11.2019 Belgrade Waterfront novi član RPK-a

Ruski poslovni klub sa ponosom predstavlja projekat Belgrade Waterfropnt. Belgrade Waterfront, poznat još i kao Beograd na vodi, je novi urbani centar vredan 3 milijarde američkih dolara i smešten na 1.8 miliona kvadratnih metara, koji razvija kompanija Eagle Hills. Beograd na vodi će otvoriti nove javne površine, stavljajući pešačke zone u prvu plan, i udahnuće novi impuls u kulturni život Beograda.

Pročitaj više

Kneza Miloša Residence novi član RPK-a

07.11.2019 Kneza Miloša Residence novi član RPK-a

Ruski poslovni klub sa ponosom predstavlja kompleks Kneza Miloša. Locirana u jednoj od najprivlačnijih gradskih četvrti, Kneza Miloša Residence će biti oličenje sofisticirane gradnje i unikatnih enterijera. Ispunjavajući sve zahteve u pogledu životnog stila, Kneza Miloša Residence će svojim stanarima omogućiti recepciju, obezbeđenje i profesionalno održavanje 24/7, kao i oko 400 podzemnih parking mesta, brojne ostave i raskošan spa sa uslužnim parkiranjem i pranjem vozila.

Pročitaj više
Nazad na vrh