Nekretnine

u ponudi Ruskog poslovnog kluba

Vila na Rosama

Prodaja Izdavanje

Bokokotorski zaliv Rose Prodaja Vila Ponta Nekretnine
Kratak opis nekretnine
Detaljnije informacije

Kuća se sastoji od 4 spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije. Dve spavaće sobe imaju svoja kupatila i one se nalaze na spratu, jedna od tih soba i ima svoju terasu. Ostale dve sobe imaju zajedničko kupatilo. Takođe postoji i zaseban mokri cvor / toalet za goste i ukućane. Iz dnevnog boravka i trpezarije izlazi se na veliku terasu.

Boka Gardens

Prodaja Izdavanje

Izdavanje Prodaja Nekretnine Primorje
Kratak opis nekretnine
Detaljnije informacije

Kompleks BOKA GARDENS se proteže u dužini od 270 m, ispred sopstvene peščane plaže sa 2 „ponte“ za vezivanje jahti i marinom za čamce, restoranom, 3 kafe-bara, prodavnicom, rekreativnom zonom, sa teniskim terenom, bazenom 22 x 6 m, stonim tenisom, fitnes centrom, bilijarom, sve to stoji na raspolaganju stanovnicima naselja. Ceo kompleks je opremljen sa svom potrebnom infrastrukturom, sopstvenim kamenim pešačko kolskim ulicama, parkingom i vrtovima sa mediteranskim rastinjem.

Apartmani Skoci djevojka

Prodaja Izdavanje

Budva Lux Apartmani Pogled na more
Kratak opis nekretnine
Detaljnije informacije

Vetar, voda, zemlja, vatra – četiri elementa koji leže u osnovi svemira. Topli vetar u jedra , iznenađujuća lakoća leta, zemljište u mislima, u srcima vatra. Naš projekt je zamišljen kao nosilac nove filozofije, novi način života – u skladu s prirodom, s drugima, sa sobom.