Nai- Atrium

NAI atrium je jedna od vodećih konsultantskih firmi za poslovne nekretnine u Srbiji. Osnovana je 2008. od strane firme Atrium Consulting, koja postoji od 2004.

Iz svog sedišta u Beogradu, NAI atrium pokriva dinamična tranziciona tržišta jugoistočne Evrope i zapadnog Balkana. NAI atrium pruža široku lepezu usluga, koje uključuju agencijske usluge, investicione usluge, procenu vrednosti i usluge savetovanja, kao i usluge izgradnje i projektovanja, poput izrade planova, opremanja poslovnog prostora (dizajn i realizacija), prostorno planiranje.

NAI atrium je članica NAI Global, mreže vrhunskih nezavisnih firmi za komercijalne nekretnine i jedan od najvećih pružalaca usluga za komercijalne nekretnine širom sveta. NAI Global upravlja mrežom od 5000 profesionalaca i 325 kancelarija u 55 zemalja širom sveta. NAI atrium je regionalna konsalting kompanija za nekretnine koja posluje na teritoriji centralnog Balkana, pružajući klijentima u Srbiji i Bugarskoj profesionalne usluge u vezi sa nekretninama.

Nema kataloga

Nema video materijala