Zdravstveni kompleks ”Ivanjska Dolina”


ID: 12

Ponuđač: Teico d.o.o.

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo 12 specijalnih projekata u najatraktivnijim delovima Hrvatske (blizu Dubrovnika, Plitvičkih jezera, Zagreba...). U ponuđenim projektima imate mogućnost da odaberete ceo lanac hotela sa Spa i Welness centrima, ekskluzivne vile sa maksimalnom diskrecijom, bazenima, zdravstvene komplekse sa svim pogodnostima za starije osobe, kao i mnoge druge objekte, trgovinske i ugostiteljske...


ZDRAVSTVENI KOMPLEKS ”IVANJSKA DOLINA” NALAZI SE U ISTOČNOJ HERCEGOVINI, NA 10 KM OD DUBROVNIKA, A UDALJEN JE OD MORA SVEGA 2,5 KM.

Površina doline iznosi 616 ha. Nalazi se u blizini Dubrovnika, u neposrednoj blizini mora ali ne i na samoj obali, a ima i nekoliko prednosti u odnosu na Dubrovnik: leti je blaga klima, mirna atmosfera sa mnoštvom mogućnosti za rekreaciju, golf i opuštanje. Kompleks nudi i brojne, Welness i Spa cetre i privatne ville.

Zona će obuhvatati dva kompleksa, zdravstveni i sportski, koji će pružiti uslove za pripremu i rekreaciju najzahtevnijim sportskim ekipama, između kojih će se nalaziti tereni za golf površine 200 ha.

Kompleks će se razvijati u 3 faze, kako bi u konačnoj fazi raspolagao sa 30 000 mesta.
Periferni delovi Doline predviđeni su za luksuzne vile i apartmane a čitava teritorija povezana je pešačkim i biciklističkim stazama.

Čitava teritorija, takođe je bogata i podzemnim vodama a ima i svoj sopstveni sistem za solarnu energiju.

Otpadne vode pročišćavaju se biološki i koriste se za navodnjavanje useva i plantaža.
Mir, priroda, rekreacija, golf i mnoge druge mogućnosti i ponude tokom cele godine- uslovi su koje Dubrovnik ne pruža.

'Ivanjska dolina'

Nema video materijala