Sun Gardens

VLASNIČKA GRUPA
Dubrovački Vrtovi Sunca su pod vlasništvom iO Adria d.o.o. Tvrtka koja je prethodno nazvana Jupiter Adria d.o.o. je osnovana 2005. godine kao investicijski fond pod vodstvom Jupiter Fund Management d.o.o., uvrštena na listu Londonskih upravitelja fondom. Nakon odvajanja od Jupiter Fund Management d.o.o. u 2011. godini, tvrtka je preimenovana i brendirana kao iO Adria d.o.o. iO Adria d.o.o. investira u hrvatske resort nekretnine od 2006. godine , sa jedinstvenom idejom kreiranja najfinije kolekcije resort nekretnina u Hrvatskoj koji nude autentično Jadransko iskustvo sjedinjeno sa najvišom razinom usluge. iO Adria je aktivno uključena u menadžment svih svojih investicija od početka pa sve do funkcioniranja, te je okupio renomiran tim izvršnih direktora sa iskustvom u dizajnu i vođenju vodećih luksuznih hotela i resorta s 5 zvjezdica u cijelom svijetu.

APARTMANI U VRTOVIMA SUNCA U DUBROVNIKU
Vrtovi sunca u Dubrovniku nude Vam privilegiju posjedovanja svoga mjesta pod hrvatskim suncem i pogled na Jadransko more – dom u kojem možete uživati u svim pogodnostima i sadržajima odmarališta s pet zvjezdica. To je savršena baza za upoznavanje kulture, povijesti i prirodnih bogatstava u regiji.Potpuno opremljeni apartmani uključuju moderne aparate. Jednosobni i dvosobni apartmani imaju kvadraturu od 44 do 111 četvornih metara, i pružaju prostrani otvoreni prostor s pogledom na Jadransko more koji oduzima dah. Dizajniran od strane renomiranih hrvatskih arhitekata, mediteranski inspirirano stambeno naselje nadopunjuje moderni dizajn hotela Radisson Blu. Koncept dizajna interijera apartmana rezultat je inspiracije tvrtke Hirsch Bedner Associates, a kao što i priliči vodećim svjetskim dizajnerima, postigli su visok stupanj udobnosti koji istovremeno umanjuje posljedice dizajna na okolinu.

POGODNOSTI
Ekskluzivni apartmani odmorišta u mediteranskom stilu savršen su dom za pojedince, parove, obitelji ili grupe prijatelja koje putuju zajedno. Oni pružaju iskustvo opuštajućeg odmora koje se upotpunjuje paletom raznih usluga.
Odmaralištem upravlja tvrtka Radisson Blu Hotels and Resorts.
Najam apartmana i upravljanje imovinom
Provjereni kućepazitelji
Preferirana cijena vlasnika u cijelom odmaralištu
Povlastice potpisa unutar odmarališta
Ekskluzivni salon vlasnika
Pristanište za vezivanje broda
Osigurano spremište za vlasnika
Zakazivanje prije dolaska i usluge kupovine
Registry Collection – hrv.
Program razmjene imovine putem zbirke registra
Cjeloviti pristup sadržajima odmarališta
Objedovanje unutar apartmana
Dodatno korištenje objekata sportskog centra

KARAKTERISTIKE
Svaki apartman posjeduje prostrani životni prostor te vanjske terase koje pružaju široki pogled na Jadransko more i privatne vrtove. Apartmani su dizajnirani tako da pružaju udoban smještaj za veće ili manje grupe te sve blagodati luksuznog doma u morskom okruženju.
Proširene privatne terase
Jadransko more i pogled na vrtove
Otvoreni prostori za življenje i objede
Potpuno opremljena kuhinja
Kupaonica unutar apartmana sa sadržajima profesionalnog spa centra
Dnevni boravak s kaučom na razvlačenje
Prostrane spavaće sobe
Zasebna kontrola klime unutar apartmana
Bežični Internet velike brzine
Televizori ravnih zaslona
Ogrtači i papuče
Sigurnost soba
Lift u svakoj stambenoj zgradi

Sun Gardens Dubrovnik

Sun Gardens