Home Sweet Home Properties d.o.o.

Licencirana smo agencija za posredovanje u prometu nekretninama i turizam sa sjedištem u Seget Vranjici, svega desetak kilometara od zračne luke Split – Hrvatska.

Naš iskusan i educiran tim Vam nudi potpunu uslugu vođenja kroz cjelokupni postupak kupoprodaje. Obavještavamo Vas o tržišnim prilikama i uvjetima vezanim za prodaju, kupnju ili najam nekretnine. Osim posredovanja, vršimo provjeru dokumentacije i stvarnog stanja na terenu, sastavljamo ugovor i zahtjev za prijenos vlasništva u zemljišnim knjigama. Prodavateljima osiguravamo profesionalno oglašavanje i prezentaciju nekretnine. Kupcima jamčimo profesionalan i stručan pristup pri odabiru nekretnine na tržištu i svu potrebnu pravnu pomoć prilikom kupnje.

Uz nas možete biti sigurni da će se kupnja ili prodaja obaviti profesionalno i sukladno zakonu. Zadovoljni klijenti su najveća nagrada našem poslovanju.

Dopustite da pronađemo savršenu nekretninu za Vas…

Upisani smo u Registar posrednika u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, naši agenti imaju položen stručni ispit i upisani su u imenik agenata posredovanja u prometu nekretnina, što Vam olakšava prodaju i kupnju nekretnina i štedi Vaše vrijeme i novac.

Naše poslovanje smo u potpunosti prilagodili odredbama Zakona o posredovanju u prometu nekretnina.

Duba SR

Duba RU

Duba ENG

Apart hotel Seget

Izvor

Nema video materijala