Rafting Centar Vučja Gora

ID: 46

Prodaja Izdavanje

Ponuđač: Ruski poslovni klub

Ruski poslovni klub ima za cilj da ruskim investitorima koji žele da investiraju u regionu Zapadnog Balkana pruži kompletnu informativnu podršku u vidu pronalaženja pravih projekata za investiranje, nekretnina, placeva za izgradnju itd.


Na prodaju novoizgradjen hotel/rafting centar u Republici Srpskoj, na samoj obali Drine, na svega 1 km od mesta na kome Tara i Piva formiraju ovu reku. Objekat je kompletno opremljen sto ukljucuje kuhinju, smestaj kao i opremu za rafting (camci, odela, zastitna oprema,...). Kapacitet je 66 lezajeva u 18 smestajnih jedinica. Zbog velike duzine obale postoji veliki potencijal u sirenju kapaciteta kroz izgradnju bungalova.

Jedno od mesta u našoj zemlji koja liče na raj. Tišina koja priča svoju priču, jarke prirodne boje, osećaj slobode, netaknuta priroda su dovoljni da probude ono najbolje u nama!

Rafting Centar “Vučja gora” nedavno je otvoren za sve vas željne adrenalina ali i opuštanja u netaknutoj prirodi.

Usamljen u dubokoj hladovini šume, centar nudi tišinu koju prekidaju samo ptice i zvuk reke.

Rafting centar Vučja Gora je smešten u prekrasnom ambijentu u blizini Nacionalnog parka Sutjeska, na samoj prirodnoj granici koju čini reka Drina. Centar se nalazi na Humu.

Centar ima preko 100m obale Drine.
Centar se nalazi na obali reke samo 2km od granice sa Crnom Gorom, na mestu gde reke Tara i Piva formiraju Drinu.

Kompleks se nalazi na 5.000 m2, dok sam objekat od 700 m2 sadrži 18 smeštajnih jedinica na dva nivoa sa zasebnim kupatilima, restoran sa fantastičnom terasom, kao i pomoćni objekat od 120 m2 sa kompletnom novom opremom za rafting.

Ukupan smeštajni kapacitet je 66 ležajeva.
Parking se nalazi samo 50m od glavnog puta i 70m od zgrade.

Ono što je jedinstveno je potpuna izolovanost koja budi sva čula i osećaj maksimalnog uživanja, pružajući zadivljujući pogled sa terase restorana baš za one koji samo žele da uživaju u prirodi-očarani pogledom na planine i šume.

Iz čitavog objekta ne vidi se ni jedan objekat ili kamp, a jedini vidljivi pejzaž su Nacionalni park “Sutjeska” i rijeka Drina, koja čini prepoznatljivu i znatno hladniju mikroklimu. Planina Vučevo, koja je deo Nacionalnog parka “Sutjeska” počinje odmah od obale reke.

Smešteno u mirnom delu bez vidljivih komšija u blizini, u dubokoj hladovini šume sa nadmorskom visinom oko 500m. Svuda okolo vidi se samo šuma bez ijedne zgrade!

Kompleks nudi i sobe sa pogledom na reku Drinu kao i mogućnosti raftinga za sve željne avanture.

Svaka soba ima sopstveno kupatilo opremljeno tušem i besplatnim toaletnim priborom. Čak 10 ih je sa pogledom na reku i Vučevo. Sobe u Rafting Centru takođe pružaju gostima besplatan WiFi.

U restoranu objekta možete uživati u kontinentalnom ili vegetarijanskom specijalitetima.

Osim raftinga, gosti Rafting kampa Vučja Gora mogu uživati i u aktivnostima u Foči i okolini, kao što su zip line, vožnja ATV-ovima, hajking, planinarenje, jahanje i rafting.

Spust čamcem kreće od Brštenovice, mesta gde reka Tara čini granicu Republike Srpske i Crne Gore. Splavari se sve do predela gde se Piva uliva u Taru - formirajući reku Drinu. Krajnja tačka splavarenja je mesto gde se nalazi sam kompleks Vučja Gora.

Centar Vučja Gora oraganizuje i izlete tokom kojih možete obići zanimljive lokacije kao što su Maglić, Prašuma Perućica, vodopad Skakavac, Trnovačko jezero/Zelengora,…

Rafting Centar Vučja Gora

Rafting Centar “Vučja gora” RU

Nema video materijala