Vila Skoci djevojka

ID: 34

Prodaja Izdavanje

Ponuđač: Ruski poslovni klub

Ruski poslovni klub ima za cilj da ruskim investitorima koji žele da investiraju u regionu Zapadnog Balkana pruži kompletnu informativnu podršku u vidu pronalaženja pravih projekata za investiranje, nekretnina, placeva za izgradnju itd.


Budvanska Rivijera je poznata na jadranskoj obali kao mesto sa vrhunskom klimom. Vrmenski uslovi su takvi da izbegavaju preteranu toplotu kao na jugu Mediterana u letnjim mesecima dok zadržavaju toplu i stalno sunčanu klimu zimi, okruežna obroncma planine Lovćen koji proizlazi iz mora.

Nepovoljni vremenski uslovi ostaju iza visokih planine i zona ostaje netaknuta zahvaljujući Mistralnim vetrovima. Ovo je, dakle, vrlo poželjno mesto za kupovinu imovine za odmor, kuću ili stalno mesto boravka.

U srcu crnogorske obale, u blizini lepog starog grada Svetog Stefana, Vila SKOCIDJEVOJKA stoji kao dijamant na mirnom i brdovitom proplanku, gde se spaja linija borova i mirisnih biljaka na horizontu.

Vila je potpuno nova. Među mnogim luksuznim karakteristikama Vile, spomenućemo mermerne podovi, sobe dizajnirane skladno izmedju zidova i plafona, koje su osmislili u Italiji je najbolji svetski dizajneri.

Bazen, prelep, u parku južne ekspozicije ima jedan od najlepših pogleda na Jadranskom moru.


Nema kataloga

Nema video materijala