Apartmani Skoci djevojka

ID: 35

Prodaja Izdavanje

Ponuđač: Ruski poslovni klub

Ruski poslovni klub ima za cilj da ruskim investitorima koji žele da investiraju u regionu Zapadnog Balkana pruži kompletnu informativnu podršku u vidu pronalaženja pravih projekata za investiranje, nekretnina, placeva za izgradnju itd.


Vetar, voda, zemlja, vatra – četiri elementa koji leže u osnovi svemira. Topli vetar u jedra , iznenađujuća lakoća leta, zemljište u mislima, u srcima vatra. Naš projekt je zamišljen kao nosilac nove filozofije, novi način života – u skladu s prirodom, s drugima, sa sobom.

Sama priroda je učinila sve da ovde stvori savršen ambijent: legendarna litica “Skočiđevojka ” koji nadgleda tirkizno satensko Jadransko more, veličanstvene planine , stare čemprese i masline …. maksimum harmonije je ušlo u naš projekt, uz sastavljanje s prirodom i stvaranje idealnog mesta za život i rekreaciju. Za Vaš odmor! Za vašu udobnost! Za vas!

Od vremena Jugoslavije , parcele za izgradnju kuća u reonu Reževića distribuiran je uglavnom među visokim yvaničnicima i poznatim ličnostima, a sada, ova oblast je veliki prirodni park prirode od nekoliko kilometara jedinstvenog krajolika i topografije .

Nudimo vam apartmanski kompleks sa jedinstvenim mestom na rubu litice na visini od 54 metara iznad mora. Tim arhitekata i projektanata uložio je mnogo truda da postavi skladno mešanje sa stenama ” Skočiđevojka ” , dok poseduje sve neophodne elemente sigurnosti i komfora .

Kompleks obuhvata 6 apartmana , od kojih svaki zauzima celi sprat zgrade. Površina jednog stana je 150m2, a sastoji se od dve velike spavaće sobe ( 21 – 25m2 ) , od kojih svaka ima svoje kupatilo s prozorom, prostranu kuhinju i trpezariju i dnevnu sobu ( 52 – 74m2 ) , sjajnu terasu ( 24m2 ), toalet , tehničke i pomoćne prostorije .

Svaki stan je opremljen autonomnom kontrolom klime i uštede energije sistemom solarnih panela .

Dekoracija prostora je obavljena uz korišćenje samo najkvalitetnijih materijala poznatih proizvođača :
prozori ” Shiko ” (Nemačka ) , luksuzni parket ” Listoune Giordano ” ( Italija ) , ekskluzivna serija sanitarija ” Gessi ” ( Italija ) , vrata ” Lualdi ” (Italija ), kamini ” Piazzetta ” ( Italija ) , u obloge fasade i dekoraciju korišćen je čuveni beli kamen ” Sveti Petar ” sa ostrva Brača (Hrvatska) .

Celi kompleks (2000m2 ) doslovno visi nad morem, ima izuzetne specifične karakteristike, uključuje terase na više nivoa, vidikovac, otvoren bazen (16/6m), prostor za odmor, parking za 12 automobila . U toku gradnje korišćeno je i dosta prirodnog kamena, zasađeno je više od 200 stabala drveća i raznih biljaka .

Kompleks sadrži zatvoreni bazen (7/3m ) , tursko kupatilo, dve Sibirske saune, bioskop, teretanu , vinski podrum, veliki broj pomoćnih objekata i još mnogo toga.

Kompleks je ograđen, ulazi se kroz kapiju, a postoji bezbednosni i video nadzor. Postoji servis koji pruža usluge i održavanje.

Kompleks ima pristup plaži (200m). Plaža je zapravo potpuno izolovana zbog prirodnog pejzaža, njegove tri strane pokrivaju stene do 50m .

Udaljenost od aerodroma je 35km, 12km od Budve, Petrovac je ​​na 3km.

Ovo je jedno od retkih mesta na svetu gde se zaista možete opustiti i uživati ​​u lepoti prirode .

Nema kataloga

Nema video materijala