Lux apartman Dubrovnik

ID: 19

Prodaja Izdavanje

Ponuđač: Ruski poslovni klub

Ruski poslovni klub ima za cilj da ruskim investitorima koji žele da investiraju u regionu Zapadnog Balkana pruži kompletnu informativnu podršku u vidu pronalaženja pravih projekata za investiranje, nekretnina, placeva za izgradnju itd.


Apartmani Selection smješteni su na nekoliko atraktivnih lokacija u blizini povijesne jezgre Dubrovnika, a uključuju nedavno uređene klimatizirane smještajne jedinice s bežičnim pristupom internetu i pogledom na more.

Sve se smještajne jedinice nalaze na pješačkoj udaljenosti od povijesne jezgre, trgovina prehrambenih proizvoda, restorana, plaža i barova. Točna adresa svakog apartmana navedena je u opisu smještajne jedinice.

Iz apartmana se pruža izvanredan pogled na more, a krase ih brojni sadržaji poput TV-a ravnog ekrana i opremljene čajne kuhinje.

U povijesnoj jezgri grada, lokalitetu pod zaštitom UNESCO-a, i na čuvenom šetalištu Stradun gosti mogu pronaći razne znamenitosti. Onofrijeva česma, dubrovačka katedrala i gotičko-renesansna palača Sponza također su smještene na pješačkoj udaljenosti od apartmana.

Glavni autobusni kolodvor i trajektna luka u Dubrovniku udaljeni su 4 km. Uz nadoplatu je dostupna usluga prijevoza iz/do dubrovačke zračne luke, smještene 20 minuta vožnje automobilom od apartmana Dubrovnik Selection.

Nema kataloga

Nema video materijala