Kuća s apartmanima Karen

ID: 29

Prodaja Izdavanje

Ponuđač:


Kuća s apartmanima Karen smještena je u mjestu Vinišću, 4 km od centra i svega 200 metara od kamene i šljunčane plaže. Okružena je zelenilom i nudi vrt s opremom za roštilj, bežični pristup internetu (Wi-Fi) i parkiralište.

Kuća se sastoji od šest apartmana. Svi su apartmani opremljeni klima-uređajem, dnevnim boravkom s TV-om sa satelitskim programima, potpuno opremljenom kuhinjom i vlastitom kupaonicom s tušem ili kadom. Svi apartmani imaju i balkon ili terasu s pogledom na vrt i djelomičan pogled na more.

Najbliži restoran s ponudom tradicionalnih jela mediteranske kuhinje nalazi se na 4 km od objekta. Od dodatnih sadržaja, gosti mogu uživati u brdskom biciklizmu svega 300 m od apartmana, a mogu posjetiti i spa i wellness centar, koji je od objekta udaljen 15 km. Na istoj udaljenosti nalazi se i golf-teren.

Grad Trogir, koji se nalazi na UNESCO-voj listi Svjetske baštine, udaljen je 20 km. U Trogiru se nalazi Autobusni kolodvor i Trajektno pristanište Trogir, dok je glavni autobusni i željeznički kolodvor u Splitu udaljen 40 km od objekta. Zračna luka Split nalazi se na 25 km od apartmana Karen.

Nema kataloga

Nema video materijala