Casa del Sole

ID: 36

Prodaja Izdavanje

Ponuđač: Ruski poslovni klub

Ruski poslovni klub ima za cilj da ruskim investitorima koji žele da investiraju u regionu Zapadnog Balkana pruži kompletnu informativnu podršku u vidu pronalaženja pravih projekata za investiranje, nekretnina, placeva za izgradnju itd.


Radi se o poslovno-stambenom objektu u mjestu Klenovica koje se nalazi u primorsko-goranskoj županiji (sjeverni Jadran). Mjesto je udaljeno 170km od Zagreba, 50km od Rijeke (i aerodroma na Krku) i 12 km od Novog Vonodolskog.

Objekt je izgrađen 2007.godine, a sastoji se od garaže s 13 parkirnih mjesta, 2 poslovna prostora i 9 opremljenih apartmana ukupne površine od 1005m2. (popis prostorija s pripadajućim kvadraturama nalazi se u prilogu).

Gradnja objekta izvršena je vrlo dobro te nema nikakvih dodatnih ulaganja.

Krovište je pokriveno mediteran crijepom, vanjski zidovi su betonski, pregradni od cigle, fasada je obložena termo-žbukom.
Unutrašnjost objekta je opremljena na slijedeći način: stubište je od mramora sa inox rukohvatom, u apartmanima i poslovnim prostorima je vrhunska španjolska keramika 1.klase, unutarnja stolarija je drvena, vanjska je PVC.
Sve jedinice su klimatizirane, u svakoj je proveden telefonski priključak i SAT tv. Svi apartmani imaju balkon s pogledom na more.
Garažna vrata su automatska na daljinsko upravljanje. Zgrada ima priključak vode i struje. U mjestu ne postoji kanalizacijska mreža pa smo ugradili eko-spremnik s pročistačem. Grijanje je na struju ili na klimu. Okoliš je uređen. Objekt posjeduje svu potrebnu dokumentaciju i vlasništvo je 1/1.

Adresa objekta je Vinodolska 29, HR-51252 Klenovica

Posljednjih pet godina u objektu obavljamo turističku djelatnost (iznajmljivanje apartmana) te su svi apartmani kategorizirani s 4 zvjezdice, a poslovni prostori u prizemlju su prikladni za ugostiteljstvo ili trgovinu.

Casa del Sole

Nema video materijala