Apartman Agava Dubrovnik

ID: 41

Prodaja Izdavanje

Ponuđač: Ruski poslovni klub

Ruski poslovni klub ima za cilj da ruskim investitorima koji žele da investiraju u regionu Zapadnog Balkana pruži kompletnu informativnu podršku u vidu pronalaženja pravih projekata za investiranje, nekretnina, placeva za izgradnju itd.


PRILIKA KOJA SE PRUŽA JEDNOM U 10 GODINA!

Apartman AGAVA, prvi red do mora sa prekrasnim pogledom, okružen mediteranskom vegetacijom, daleko od buke u idiličnom miru… Apartman 220 m2, u Dubrovniku, prvi red do mora, sa bajkovitim pogledom na otok Elafite.

Udaljen je cca 100 m od hotela A kategorije- LIBERTAS- RIXOS. Okružern tipičnom mediteranskom vegetacijom, pinijama,agavama.., po čemu nosi i ime. Daleko od buke u idiličnom miru,što je za Dubrovnik prava rijetkost. 100 m udaljen od sportskog centra a praktički na domak šetnici uz more / par km do Lapada, kojom možete osim pješaka susresti samo po koji bicikl.

Stan je dvoetažni i ima preko 100m2 terasa sa ljetnom kuhinjom na terasi i jakuzzijem za 4 osobe na terasi i garažom te velikim servisnim prostorom. Sve sobe,osim malog studia imaju izlaz na terasu i pogled na more uključivo obje kuhinje.

Apartman Agava Dubrovnik

Apartman Agava Dubrovnik RU