Kraljeve česme

ID: 45

Prodaja Izdavanje

Ponuđač: Ruski poslovni klub

Ruski poslovni klub ima za cilj da ruskim investitorima koji žele da investiraju u regionu Zapadnog Balkana pruži kompletnu informativnu podršku u vidu pronalaženja pravih projekata za investiranje, nekretnina, placeva za izgradnju itd.


Projekat Kraljeve česme obuhvata sve bitne komponente savremenog načina života.


Projekat se nalazi u ulici Velisava Vulovića u neposrednoj blizini Belog dvora. Lokacija je idealna za stanovanje, jer se nalazi u delu grada sa prijatnim životnim okruženjem, sa puno zelenila, izolovana od saobraćajne buke i zagađenja, sa malom gustinom naseljenosti i lakim pristupom centru grada.


Jedan od prvih u Beogradu i Srbiji


Kompleks će činiti: Boutique Hotel King's Fountain, Spa and Wellness centar sa ekskluzivnim sadržajem dostupnim vlasnicima apartmana, a realizacija se očekuje u naredna 24 meseca. Planirana je izgradnja bruto površine od 24.942 m2, od čega je 13.367 m2 neto za stambene i hotelske namene, a 7.070 m2 garaža, magacina, hodnika i tehničkih prostorija. U samom objektu imamo 99 stambenih jedinica sa 156 parking mesta, od kojih su 144 podzemna i samo 12 nadzemna. Takođe je važno napomenuti da će projekat Kraljeve česme obuhvatiti sve bitne komponente savremenog načina života i kao takav će biti jedan od prvih te vrste kako u Beogradu, tako I u Srbiji”.


Lokacija je savršena za luksuzno stanovanje u životnoj zajednici koju opslužuje švajcarski hotel King’s Fountain Dedinje Hotel visokog kvaliteta.


Hotel uključuje restoran u gurmanskom stilu, vodeću spa centar, modernu teretanu, kao i usluge konsijerža, usluge pranja veša i čišćenja. Apartmani se mogu ponuditi kao apartmani sa servisom sa unutrašnjim dizajnom hotela i njima se upravlja sa veoma izdašnim 50/50 podelom prihoda između vlasnika i hotela.


Jedinstvena ponuda sa prepoznatljivim prostorom za Wellness i teretanu


Apartman sa servisom znači da kupac ima slobodan izbor da koristi samo zajedničke usluge hotela po povoljnoj ceni ili ako želi da i njegovi apartmani budu opremljeni u hotelskom stilu tako da mogu da se koriste kao hotelski apartmani (ili apartmani, ako se stan može podeliti na dva dela). U ovom slučaju on učestvuje u prihodima svih vlasnika pri čemu dobija 50% neto prihoda od soba koje generiše hotel. Uvereni smo da će potražnja biti velika s obzirom na veliki broj ambasadora na Dedinju koji često borave u ovom delu Beograda na kraći ili srednji rok. Pored toga, reč je o jedinstvenoj ponudi sa prepoznatljivim Wellness i Gym prostorom koji će privući goste hotela koji posećuju Beograd.

Kraljeve česme

Kraljeve česme RU

Nema video materijala