Reževići


ID: 11

Ponuđač: Suntime

Kompanija SunTime je osnovana 2006. godine kao zajednički projekat ruskog Biroa za arhitekturu i dizajn i crnogorske građevinske firme. Glavna delatnost kompanije je kompletna izgradnja stambenog i poslovnog prostora u priobalnoj zoni Crne Gore, i to: kuća, vila, vikendica i vikend-naselja, apartmana, hotela, višespratnih kuće, kafića i restorana.


Kompanija SunTime je osnovana 2006. godine kao zajednički projekat ruskog Biroa za arhitekturu i dizajn i crnogorske građevinske firme. Glavna delatnost kompanije je kompletna izgradnja stambenog i poslovnog prostora u priobalnoj zoni Crne Gore, i to: kuća, vila, vikendica i vikend-naselja, apartmana, hotela, višespratnih kuće, kafića i restorana. Radovi se izvode izvode i za bilo koju građevinsku etapu pojedinačno: izrada dizajnerskog i radnog projekta, pripremanje dokumenata za dobijanje dozvole, priprema zemljišta za izgradnju, direktna izgradnja objekata, elektromontažni i završni radovi, kapitalni i dekorativni remont zgrada i prostorija, kao i svako naknadno, delimično ili kompletno, upravljanje nekretninama.

Suntime se sada bavi različitim vrstama poslovanja nekretninama koje poseduje u Crnoj Gori: upravljanje, izdavanje, prodaja objekata, ali i izrada novih, interesantnih, investicionih projekata, kao i pružanje usluga za razvoj nekretnina.
Poslovanja sa nekretninama (iznajmljivanje, kupovina, prodaja, investiranje) u Crnoj Gori, kao i bilo gde drugde, imaju neke pravne osobenosti. Zato su zaposleni u Suntime-u spremni da klijentu pruže profesionalne usluge prevodioca i advokata po pitanju kompletnog ili delimičnog (po želji klijenta) pravnog sprovođenja projekta.

Kompanija Suntime sa velikim interesovanjem pristupa ponudama vlasnika zemljišta i građevinskih projekata za zajedničko investiranje u nekretnine Crne Gore, pored toga, predlaže i različite oblike saradnje za učestvovanje u sopstvenim projektima.Suntime se sada bavi različitim vrstama poslovanja nekretninama koje poseduje u Crnoj Gori: upravljanje, izdavanje, prodaja objekata, ali i izrada novih, interesantnih, investicionih projekata, kao i pružanje usluga za razvoj nekretnina.

Nema kataloga

Nema video materijala