BKS projekt


ID: 9

Ponuđač: BKS projekt

Tvrtka „BKS projekt“ d.o.o., gradi, na otoku Šipanu kod Dubrovnika, na izuzetno atraktivnoj lokaciji s prekrasnim pogledom na more, malo rezidencijalno naselje. U naselju se nalazi ukupno 11 kuća , raspoređenih u tri niza i zajednički bazen. Sve kuće imaju svoje zelene vrtove oplemenjene mediteranskim rastinjem. Izgradnja će se odvijati u dvije faze.


Zasićeni ste svakodnevnom gradskom vrevom. Dosta Vam je ljetovanja u skučenim apartmanima ili u sobama ogromnih betonskih hotela. Želite se odmoriti i opustiti u moru, šumu valova, mirisu borova i čempresa, maslina i smokava. Uživati u mediteranskom miru mjesta u kojemu vrijeme kao da stoji. Na pravome ste putu!

Dođite na otok Šipan, biser dubrovačkog primorja. Nećete pogriješiti. Šipan su za svoje rezidencije, još u Srednjem vijeku, birali bogati dubrovački plemići, trgovci i svećenici.
Na njihovom tragu, i mi za Vas, gradimo malo rezidencijalno naselje. Vašu oazu mira. Vaš kutak spokoja. Kuće su kamene. Dizajnirane u skladu sa tradicijskom dalmatinskom arhitekturom.

Tradicijskog izgleda i suvremene funkcionalnosti i opremljenosti. A čitavi taj mali komleks se nadovezuje i nadopunjuje bezvremenskim skladom kamenih kuća, malih trgova i ulica, prekrasnog starog naselja, Šipanske Luke.

Na jugu Dalmacije, ispred grada Dubrovnika, uz Veneciju, najljepšeg i najočuvanijeg mediteranskog grada, nalazi se skupina otoka koji svojim skladom i ljepotom oduševljavaju posjetioce iz čitavog svijeta.
Ti prekrasni dubrovački otoci nazivaju se Elafitski otoci. Najveći i najljepši, iz te skupine otoka je otok Šipan.
Blaga klima, bujna mediteranska vegetacija, netaknute prirodne ljepote, skladna kamena arhitektura, obogaćeni višestoljetnim kulturnim naslijeđem od 42 stara ljetnikovca i 34 crkve, čine otok Šipan mjestom za odmor iz snova.

Na otoku se nalaze dva naselja. Na zapadnoj Luka Šipanska i na istočnij strani Suđurađ.

Nema kataloga

Nema video materijala