Resort & Spa Krvavica


ID: 21

Ponuđač: Ruski poslovni klub

Ruski poslovni klub ima za cilj da ruskim investitorima koji žele da investiraju u regionu Zapadnog Balkana pruži kompletnu informativnu podršku u vidu pronalaženja pravih projekata za investiranje, nekretnina, placeva za izgradnju itd.


Areal od oko 13,00 ha nalazi se na jednoj od najlepših plaža i delova obala u Evropi. Region oko Makarske je poznat po prelepom krajoliku i prirodnom ambijentu. Sa Splitom i Dubrovnikom postoje 2 velika poznata grada u blizini lokacije projekta i stoga pružaju dobre mogućnosti povezivanja.

Koncept Resort sadrži Resort & Spa sa 5 zvezdica, sa apartmanima, velikim Spa segmentom, mogućnostima održavanja sastanaka i raznim gastronomskih ponudama, kao što su 2 restorana, bar, 1 kafić i 1 1 Sky Lounge. 2 butika i 1 frizer zaokružuju Resort ponudu.

Marriot Hotels & Resorts, jedan od vodećih lanaca hotela u svetu, zainteresovan je za dugoročno upravljanje Resort kompleksom. Predugovornim dogovorom (Letter of Interest), lanac hotela je pokazao interesovanje za vođenje hotela i time želi da obezbedi prisustvo kompleksima za odmor i hotela u južnoj Evropi.

Za sve detalje i uslovi projekta pogledajte individualni newsletter.

Resort & Spa Krvavica

Resort & Spa Krvavica RU

Nema video materijala