Vesti

Najaktuelnije iz Ruskog poslovnog kluba

RM Alkon Stahl novi član RPK-a

Preduzeće RM Alkon Stahl d.o.o. je osnovano 1995. godine u Beogradu. Osnovna delatnost firme je uvoz i trgovina na veliko materijalima i poluproizvodima od nerđajućeg čelika (Inox / Prohrom), kao i zastupanje sledećih firmi: Q-RAILING, renomiranog proizvođača za staklene ograde. ALLWEILER, renomiranog proizvođača vijčanih i centrifugalnih pumpi koji je članica Colfax korporacije. LEWA, renomiranog proizvođača dozirnih pumpi, u čijem programu isporuke se nalaze proizvodi još nekoliko vodećih proizvođača pumpi za hemijsku i prehrambenu industriju.

Stalnim ulaganjem u proširenje asortimana, stručnim i odgovornim radom zaposlenih i pravovremnim isporukama robe visokog kvaliteta po konkurentnim cenama,
RM Alkon Stahl je postao jedan od vodećih snabdevača domaćeg tržišta nerđajućim čelikom.


Istovremeno sa završetkom izgradnje visokoregalnog skladišta kapaciteta 2.000 tona u industrijskoj zoni Nove Pazove, nabavljene su i najsavremenije mašine za sečenje limova CNC plazma tehnologijom kao i linije za brušenje i poliranje okruglih i profilnih cevi.


RM Alkon Stahl posluje u skladu sa savremenim poslovnim standardima koji potrebe kupca stavljaju na prvo mesto. Iskustvo, stručnost i dobre poslovne namere su vrline koje izdvajaju RM Alkon Stahl i čine ga vašim pouzdanim poslovnim partnerom i dobavljačem broj 1 za nerđajuće čelike i pumpe!