Članovi kluba

Ponude za iznalaženje partnera

Sakrij grane delatnosti

Boka Gardens
Izdavanje Prodaja Nekretnine Primorje
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

Kompleks BOKA GARDENS se proteže u dužini od 270 m, ispred sopstvene peščane plaže sa 2 „ponte“ za vezivanje jahti i marinom za čamce, restoranom, 3 kafe-bara, prodavnicom, rekreativnom zonom, sa teniskim terenom, bazenom 22 x 6 m, stonim tenisom, fitnes centrom, bilijarom, sve to stoji na raspolaganju stanovnicima naselja. Ceo kompleks je opremljen sa svom potrebnom infrastrukturom, sopstvenim kamenim pešačko kolskim ulicama, parkingom i vrtovima sa mediteranskim rastinjem.

Nai- Atrium
Nekretnine
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

NAI atrium je jedna od vodećih konsultantskih firmi za poslovne nekretnine u Srbiji. Osnovana je 2008. od strane firme Atrium Consulting, koja postoji od 2004. Iz svog sedišta u Beogradu, NAI atrium pokriva dinamična tranziciona tržišta jugoistočne Evrope i zapadnog Balkana. NAI atrium pruža široku lepezu usluga, koje uključuju agencijske usluge, investicione usluge, procenu vrednosti i usluge savetovanja, kao i usluge izgradnje i projektovanja.

Soho Hotels & Resort
Hotel i odmaralište
Kratak opis delatnosti
Detaljnije informacije

“Soho Hotels & Resort“ nalazi se na obali Jadranskog mora u turističkom gradiću Sutomoru, na teritoriji proglašenoj od strane UNESCO-a ekološkim rezervatom Evrope. Soho residence uključuju: hotel sa 5 zvjezdica, stambeni kompleks zatvorenog tipa i potpuno autonomne infrastrukture. “Soho Hotels & Resort“ nudi Vam mogućnost kupovine ili iznajmljivanja apartmana u Crnoj Gori, koji se nalaze u jedinstvenom prirodnom okruženju i sa idealnim uslovima života.