Boka Gardens

ID: 42

Prodaja Izdavanje

Ponuđač: Boka Gardens

Kompleks BOKA GARDENS se proteže u dužini od 270 m, ispred sopstvene peščane plaže sa 2 „ponte“ za vezivanje jahti i marinom za čamce, restoranom, 3 kafe-bara, prodavnicom, rekreativnom zonom, sa teniskim terenom, bazenom 22...


Na jugo-istoku Evrope, zaštićena visokim planinama u hladu gustih šuma i zagrljaju nežnih talasa Jadranskog mora, negujući svoju vekovima dugu tradiciju i jedinstveni ekološki sistem, nalazi se jedna od najmanjih država na kontinentu - Crna Gora.

Davno, kada je Venecija zauzela Balkan, i dosegla do obale Crne Gore, naišli su na nadrealni pejzaž Boke. Odmah uz obalu njihov pogled je bio zaustavljen planinama koje su se uzdizale visoko pokrivene gustom šumom. Učinilo im se kao da je zemlja divlja, mračna i neukroćena pa su je nazvali Montenegro - Crna Gora. Naseljena Slovenskim plemenima više od 1500 godina, Crna Gora je puna bogate istorije. Vremena nezavisnosti su stalno bila prekidana periodima kada je Crna Gora bila deo Vizantije, Venecijanske Republike, Otomanskog Carstva, Jugoslavije.

Danas, Crna Gora je mirna, ekološki svesna i čista Evropska zemljla, koja se brzo razvija. Jadranska obala je najčistija na Mediteranu i Crna Gora ponosno neguje ovu retku osobinu.

Vašoj pažnji predstavljamo Kondo Hotel ‘VILLA VUJOVIĆ’ u okviru turističkog kompleksa BOKA GARDENS, koji se nalazi na kraju ribarskog naselja Kostanjica, smeštenog na obali mora, uz put Kotor – Herceg Novi.

Kostanjica je mirno, ribarsko naselje, smješteno na ulazu u Risanski zaliv, kod tesnaca, zvanog „Verige“, a naspram drevnog grada Perasta, što položaj mesta čini jedinstvenim. Kostanjica se u sklopu Bokokotorskog zaliva svrstala u okvir Prirodnog i kulturno-istorijskog područja Kotora, koje je od 1979.g. upisano na UNESCO-vu listu svjetskog nasleđa.

Kompleks BOKA GARDENS se proteže u dužini od 270 m, ispred sopstvene peščane plaže sa 2 „ponte“ za vezivanje jahti i marinom za čamce, restoranom, 3 kafe-bara, prodavnicom, rekreativnom zonom, sa teniskim terenom, bazenom 22 x 6 m, stonim tenisom, fitnes centrom, bilijarom, sve to stoji na raspolaganju stanovnicima naselja. Ceo kompleks je opremljen sa svom potrebnom infrastrukturom, sopstvenim kamenim pešačko kolskim ulicama, parkingom i vrtovima sa mediteranskim rastinjem, koji su zbog svog položaja i dovoljno vode, oduvek bili Vrtovi stanovnika ovog dela zaliva. Brdo, na kome se nalazi naselje, obezbeđuje pogled iz svakog apartmana i vile na ceo Risanski zaliv, a posebno na istorijski grad Perast i njegova dva bisera – ostrva Sv.Đorđa i Gospa od Škpjela.

Boka Gardens - izdavanje RU

Boka Gardens - prodaja RU

Boka Gardens - prodaja

Boka Gardens - prodaja RPK RU

Boka Gardens - prodaja RPK

Nema video materijala