Vila na Rosama

ID: 43

Prodaja Izdavanje

Ponuđač: Ruski poslovni klub

Ruski poslovni klub ima za cilj da ruskim investitorima koji žele da investiraju u regionu Zapadnog Balkana pruži kompletnu informativnu podršku u vidu pronalaženja pravih projekata za investiranje, nekretnina, placeva za izgradnju itd.


Vila sa mulom - prilika koja se pruža jednom u 10 godina!

Kuća se sastoji od 4 spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije. Dve spavaće sobe imaju svoja kupatila i one se nalaze na spratu, jedna od tih soba i ima svoju terasu. Ostale dve sobe imaju zajedničko kupatilo. Takođe postoji i zaseban mokri cvor / toalet za goste i ukućane. Iz dnevnog boravka i trpezarije izlazi se na veliku terasu.

U donjem delu kuće na plaži nalazi se konoba sa kaminom i ostava. Kuća ima sopstveni mol /pontu / sa mogućnošću vezivanja tri glisera. Kuća ima cca 360 m², а plac na kome se nalazi kuća ima 5 ari /500 m²/. Pored kuće na istom placu nalazi se i mala kuća za poslugu ili čuvare cca 30 m². Oba objekta su uknjižena. Kuća poseduje dve cisterne kapaciteta 120 kubika.

Pored kuće a uz samu kuću nalazi se plac veličine cca 8 ari na kome se po novom planu mogu sagraditi tri objekta od po 170m², a na mestu male kuće dozvoljen je objekat od 150m².

Vila na Rosama

Vila na Rosama RU

Nema video materijala