Duba Butik Hotel

ID: 21

Prodaja Izdavanje

Ponuđač: Home Sweet Home Properties d.o.o.

Licencirana smo agencija za posredovanje u prometu nekretninama i turizam sa sjedištem u Seget Vranjici, svega desetak kilometara od zračne luke Split – Hrvatska. Naš iskusan i educiran tim Vam nudi potpunu uslugu vođenja kroz...


Duba Boutique hotel


Lokacija
Duba se smjestila u malom ribarskom selu u blizini Makarske. Mala Duba je jedno od rijetkih mjesta u Dalmaciji koje je sačuvalo svoju izvornu ljepotu. Ovaj skriveni dragulj vam nudi sunce, kristalno čisto more i opuštanje u hladu borova. Tokom zime u Maloj Dubi živi oko 50 stanovnika, dok tokom ljeta kroz mjesto prođe i do 8000 gostiju. Duba je tiho mjesto, tokom ljetnih noći jedini zvuk koji će vas uspavljivati je šum valova na obližnjoj plaži, zato Dubu za odmor većinom biraju obitelji sa djecom i seniori. U mjestu možete nabaviti sve osnovne potrepštine za vaš odmor, od mini marketa do malene tržnice na kojoj se prodaje svježe voće i povrće, nekoliko štandova sa sladoledom a jedini restoran i kafić se nalaze u hotelu Duba. Možda vam se to čini premalo, ali u ovom malenom mjestu vam zaista ne treba ništa više.
Plaža

Predivne plaže od oblutaka protežu se sjeverno i južno od mjesta, i nude bezbroj lokacija za bezbrižno izležavanje na suncu. Hotelska terasa je udaljena svega 10m od plaže pa svoj omiljeni koktel možete naručiti ravno iz mora. U Dubi je sve tako blizu da za odlazak na plažu ne trebate ništa osim ručnika i japanki.

Ambijent

Kroz mjesto vode dvije duge šetnjice. Ako krenete put sjevera možete doći do Živogošća - malo većeg mjesta s nekoliko restorana i kafića te dodatnom turističkom ponudom. Šetati možete duž cijele obale osim u vrijeme plime kada ćete na nekoliko mjesta trebati zagaziti u more…. Duž ove šetnjice otkriti će te pregršt malenih plažica idealno oblikovanih da ugoste tek nekoliko kupača.
Južna šetnjica vas vodi kroz predivnu borovu šumu u kojoj će te pronaći klupice romantično razmještene s pogledom na obližnje otoke. Nakon polusatne šetnje stići će te u Veliku Dubu, uvalu sa predivnom šljunčanom plažom. Povrh svega Velika Duba nije nastanjena, osim povremenim kamperima ili šetačima iz susjednog mjesta.

Boutique hotel

Boutique Hotel Duba je mali obiteljski hotel koji uzastopno pruža usluge gostima gotovo 50 godina. Temelji su izgrađeni 1960. godine i, osim za vrijeme rata u Hrvatskoj, nikada nije prestao raditi. Hotel broji ukupno 34 ležaja, što daje menadžeru mogućnost uspostavljanja osobnog odnosa sa svakim gostom. Tijekom povijesti hotela, većina gostiju su uvijek bili povratnici, jer nakon što se zaljubite s lokacijom i atmosferom, vaša potraga za opuštajućim odmorom je gotova. Hotel je u potpunosti obnovljen 2014. Godine, što je dalo osvježavajući izgled hotelu ali i ispunjenje svih standarda današnjih putnika.

Terasa ispred hotela

Ispred hotela se nalazi prostrana terasa koja se koristi kao kafić. Terasa je u potpunosti prekrivena u sjenama borova. Zahvaljujući lagano ispružene lokacije Male Dube u Jadransko more, tu uvijek puše lagani povjetarac koji čini idealnu mikroklimu za duga i ugodna ispijanja osvježavajućih pića za vrijeme vrućih ljetnih dana. Terasa se nalazi tik uz plažu, tako da bez obzira koliko se trudili, sigurno će te upasti u opuštajuću kolotečinu, što je uobičajeno vidjeti u Maloj Dubi, plivanje, sunčanje, osvježenje, pa ponovno iz početka.

Terasa na vrhu

Na vrhu zgrade nalazi se prostrana terasa 40m2 potpuno okupana suncem. Pogled s vrha je nevjerojatan: sjedite tik iznad borova i poviše njihovih vrhova prostire se more sve do otoka Hvara, a na desnoj strani do otoka Brač. Terasa ima roštilj koji će vas držati tamo satima, a ako sunce bude suviše jako, sakrijte se u sjenu suncobrana.

Restoran

Restoran i bar se nalaze u prizemlju hotela koji se nastavljaju u manju vanjsku terasu. Restoran može primiti 34 gostiju u zatvorenom prostoru i 20 na otvorenom. Restoran je kompletno renoviran 2014. te je u potpunosti opremljen za posluživanje buffet doručka i a-la-cart jelovnika.
Restoran ima moderan dizajn uređena s mnogo detalja iz mornarskog svijeta, čime je ostvaren tradicionalni hrvatski osjećaj i savršeno uklapanje u cijelu atmosferu ostatka hotela i naselja.

Sobe

Sobe su u potpunosti renovirane s jednom mišlju: ponuditi gostima najudobnije iskustvo i dati im osjećaj mediteranskog ugođaja. Dizajn soba uključuje puno elemenata koji opisuju mediteranski način života i puno pozornosti je pridano detaljima. Sobe su projektirane da budu povezane s vratima i svaka soba ima unaprijed određen prostor za mini kuhinju kako bi se sobe jednostavno mogle prenamijeniti u 6 apartmana. Ukupno ima 10 prostranih soba u kojima se može smjestiti 28 gostiju.


Vip apartman

Prostrani i luksuzni apartman na trećem katu je najbolje što hotel Duba ima za ponuditi: apartman je više od 100m2, ima saunu, kamin, jacuzzi, balkon, satelitsku televiziju, potpuno opremljenu kuhinju, mini kuhinju, 2 kupaonice , može smjestiti 6 osoba i ima pristup do terase na vrhu zgrade od 40m2. Ako je potrebno, apartman se može se podijeliti u 2 potpuno neovisna i opremljena apartmana zaključavanjem jednih vrata.
Apartman je okupan suncem, a sa balkona možete vidjeti more, plažu, terasu ispred zgrade i terasu restorana.

Opis nekretnine
Lokacija: Mala Duba, Makarska rivijera, Dalmacija, Hrvatska
Godina izgradnje: 1967.
Godina potpune renovacije: 2014.
Kategorizacija: Pansion
Površina: 416 m2
Etaže: prizemlje 3 (tri) kata
Broj soba: 10 (svaka soba ima svoje kupatilo) na prvom i drugom katu,
- u sobama su izvedene instalacije za mini-blok kuhinju tako da se iste jednostavno mogu pretvoriti u 6 apartmana
Broj apartmana: 2
(jedan s finskom saunom i masažnom kadom te kaminom, drugi sa turskom saunom)
Broj kupatila: 12 2 WC-a za goste u restoranu, te tuš i WC za osoblje
Ostalo: centralno etažno grijanje u apartmanima, klima u sobama i apartmanima, recepcija, profesionalna kuhinja, bar...
Restoran: 34 sjedeća mjesta unutar
Pogled: direktno na more
Udaljenost od mora: 10 m
Plaža: šljunčana (oblutci)
Terase: 3 (tri), jedna odmah pored objekta (restoran) od cca. 50 m2 sa 30 sjedećih mjesta, druga između plaže i objekta (bar) od cca. 100m2 sa 60 sjedećih mjesta, a treća terasa je na vrhu zgrade (4. etaža) cca. 30m2

Udaljenost do najbližeg izlaza sa autoputa 30 km - D8 – izlaz Baško Polje 0:35h
Udaljenost do Aerodroma Split 118 km (autoput) ili 99 km (D8) 2:00h
Udaljenost do Splita - UNESCO 83 km magistralom D8 ili autoputom 106km 1:30h
Udaljenost do Trogira - UNESCO 103 km magistralom D8 ili 133 km autoputom magistralom D8 2:00h
Udaljenost do aerodroma Dubrovnik 150 km (magistrala D8) 2:30h
Udaljenost do Makarske - centra Rivijere 24 km (D8) 0:30h
Udaljenost do NP Krka 154km (autoput D8) 1:50h
Udaljenost do NP Plitvička jezera - UNESCO 341 km (autoput D8) 4:00h
Udaljenost do ušća Neretve – windsurfing and kitesurfing zone 45 km (D8) 0:50h

PRIZEMLJE: terasa 100m2, terasa restorana 50m2, restoran s WC-ima za goste, bar, recepcija, kuhinja, tuš i WC za osoblje, spremište

PRVI I DRUGI KAT: po 5 (pet) soba na svakom katu; sobe su opremljene sa dva ili tri ležaja, STV-om, internetom, klimom, kupatilom i malim balkonom. U sobama su pripremljene instalacije za ugradnju mini-blok kuhinje tako da se iste lako mogu transformirati u studio apartmane.


Duba SR

Duba RU

Duba ENG

Nema video materijala