Ambassador Park Dedinje

ID: 16

Prodaja Izdavanje

Ponuđač: Nai- Atrium

NAI atrium je jedna od vodećih konsultantskih firmi za poslovne nekretnine u Srbiji. Osnovana je 2008. od strane firme Atrium Consulting, koja postoji od 2004. Iz svog sedišta u Beogradu, NAI atrium pokriva dinamična tranziciona...


Kompleks luksuznih stanova Ambassador Park Dedinje je ostvarenje ideje o vrhunskom mestu za život koje objedinjuje ekskluzivnost i status sa savremenom funkcionalnošću i savršenim okruženjem. Ušuškan u bogatom zelenilu najmirnijeg dela Beograda, Ambassador Park Dedinje svojim stanarima pruža privatnost, spokoj i prefinjeni luksuz životnog prostora dizajniranog tako da se savršeno uklapa u okolni ambijent. Visoke tavanice i velika staklena vrata propuštaju obilje prirodnog dnevnog svetla i omogućavaju pogled na Beograd koji ostavlja bez daha, dok su prostrane terase sa hortikulturnim uređenjem idealne za boravak napolju.

Ono što Ambassador Park Dedinje čini posebnim je jedinstvena kombinacija: moderne, elegantne arhitekture potpuno posvećene udobnosti, koncepta funkcionalnog svakodnevnog komfora, kvaliteta gradnje i materijala u skladu sa savremenim svetskim standardima, lokacije u jednoj od najlepših i našumovitijih četvrti Beograda. Rezidencijalni kompleks je osmišljen da obezbedi mir, bezbednost i lakoću življenja i nalazi se u blizini brojnih ambasada, međunarodnih škola i najboljeg što Beograd ima da pruži kad su u pitanju restorani i rekreacija.

Ambassador Park