Stambeno-apartmanska građevina u Seget Vranjici


ID: 17

Ponuđač: Home Sweet Home Properties d.o.o.

Licencirana smo agencija za posredovanje u prometu nekretninama i turizam sa sjedištem u Seget Vranjici, svega desetak kilometara od zračne luke Split – Hrvatska. Naš iskusan i educiran tim Vam nudi potpunu uslugu vođenja kroz cjelokupni postupak kupoprodaje. Obavještavamo Vas o tržišnim prilikama i uvjetima vezanim za prodaju, kupnju ili najam nekretnine.


Stambeno apartmanske jedinice smještene su u Seget Vranjici, malom turističkom mjestu koje se nalazi svega 5 km zapadno od Trogira - grada čija se stara gradska jezgra nalazi na listi UNESCO – ove svjetske kulturne baštine. Trogirsku rivijeru obilježavaju uvale s kamenitim i šljunčanim plažama, bujna mediteranska vegetacija, stoljetni vinogradi i maslinici te otoci i otočići idealni za jednodnevne izlete barkom ili jedrilicom. Zbog blizine nekoliko ACI marina te trajektne luke Split idealna je baza za upoznavanje Jadrana.

U ponudi je 15 stambeno - apartmanskih jedinica smještenih u 2 odvojene građevine, od kojih se objekt 1 (postojeći) sastoji od prizemlja, prvog i drugog kata, a objekt 2 od podruma, prizemlja, prvog i drugog kata. Stambenim jedinicama na zadnjem katu pripadaju krovne terase s hot tube kadama i sjedećom garniturom. Pristup terasama je stepeništem unutar stambene jedinice.
Okoliš će se urediti dijelom kao ukrasni vrt i dječje igralište, a dijelom kao parkirališna površina. Kvadrature stambenih jedinica su u rasponu od 110 m² do 153,4 m² u objektu 1 te od 51,6 m² do 67,8 m² u objektu 2. svaki apartman sastoji se od predsoblja, kupaonice, spavaće sobe, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te terasom ili loggiom. Kupcu se omogućuju preinake
unutar stambenog prostora s ciljem što veće usklađenosti sa željama i potrebama kupca.


Ispred objekta nalazit će se bazen za rekreaciju i osvježenje u vrijeme vrućih i sparnih ljetnih dana.

Nema kataloga

Nema video materijala